Latvijas futbola speciālists Aleksandrs Starkovs devis Latvijas futbola federācijai (LFF) principiālu piekrišanu atgriezties Nacionālās izlases galvenā trenera amatā, informē "Neatkarīgā Rīta avīze".

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis "Neatkarīgajai" pastāstīja: "Starkovs deva principiālu piekrišanu kļūt par Latvijas izlases galveno treneri. Nākamnedēļ viņam jāatbrīvojas no darba Skonto, un nākamnedēļ sasauksim arī LFF Treneru padomes sēdi, kurā apspriedīsim jautājumu par izlases galveno treneri."

Taču pats Starkovs, jautāts par lēmuma pieņemšanu, "Neatkarīgajai" atbild izvairīgi: "Tā jānoformē oficiāli, un tad varēšu atbildēt uz visiem jautājumiem. Man jātiekas ar federācijas prezidentu Gunti Indriksonu un jāapspriež darba detaļas."

Atgādinām, ka Aleksandrs Starkovs Latvijas izlasi jau vadīja no 2001. līdz 2004.gadam, kad sasniedza ar to vēsturisku panākumu – kvalificējās 2004.gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīram. Pēcāk Starkovs piekrita kļūt par Krievijas premjerlīgas kluba "Spartak" no Maskavas galveno treneri un šajā postenī sabija līdz pērnā gada pavasarim, kad pēc demisijas atrgriezās Latvijā un kļuva par futbola kluba "Skonto" sporta dierktoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!