Grupas "Cacao" solists un bundzinieks Andris Ērglis pārstāvēs Latviju starptautiskajā konkursā "Jaunais Vilnis" un viena no dziesmām, kuru viņš izpildīs, būs "Cacao" jaunākais radio singls "Ripoja akmens", portālam "Delfi" pavēstīja "Mikrofona Ieraksti" pārstāvji.

Šonedēļ nedēļā dziesma tiks nosūtīta arī visām Latvijas radiostacijām, taču to var noklausīties
Andra Ērgļa lapā
"MySpace" vietnē.

Dziesma ir latviešu valodā un to sarakstījis grupas pianists Jānis Strazds kopā ar Guntaru Raču. Ieraksts tapis Siguldas ierakstu studijā – turpat, kur pārējais grupas debijas albuma materiāls. Albumu "Mikrofona Ieraksti" plāno izdot septembrī un tajā būs arī dziesma "Ripoja akmens". Visi grupas dalībnieki, tostarp arī ģitārists Tomass Kleins ir ļoti apmierināti ar darbu Siguldā un ar albumu un jaunajām dziesmām saista lielas cerības.

Iespējams, albums būtu jau iznācis agrāk, ja vien "Cacao" solists Ērglis šogad nebūtu ierauts Eirovīzijas virpulī kopā ar "Bonaparti.lv" lielisko sekstetu, ja nebūtu noslogots Liepājas Simfoniskajā orķestrī un visbeidzot, ja nebūtu sagadījies tā, ka tieši Andris pārstāvēs Latviju populārās mūzikas festivālā "Jaunais Vilnis", kuru šogad translēs papildus vēl septiņi Eiropas valstu televīzijas kanāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!