Bijušais Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Edmunds Krastiņš (TP) iecelts Latvijas nacionālās lidsabiedrības AS "Air Baltic Corporation" ("airBaltic") padomes priekšsēdētāja amatā, liecina paziņojums laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Matss Jansons būs "airBaltic" padomes loceklis.

Mainīts arī "airBaltic" valdes sastāvs, valdes locekļa amatā ir iecelti Mārtiņš Antonovičs un Laila Odiņa.

"airBaltic" šā gada jūlijā pārvadājusi 283 555 pasažierus, kas ir par 38% vairāk nekā pērn jūlijā, informēja "airBaltic" Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

"airBaltic" šā gada pirmajos septiņos mēnešos pārvadājusi 1 402 472 pasažierus, kas ir par 31% vairāk nekā tajā pašā periodā iepriekšējā gadā. 2007.gada pirmajos septiņos mēnešos "airBaltic" pārvadāja 1 071 662 pasažierus.

"airBaltic" apgrozījums pagājušajā gadā sasniedzis 159,43 miljonus latu un, salīdzinot ar attiecīgo periodu 2006.gadā, tas ir pieaudzis par 38%. Pasažieru skaits pieaudzis par 41% un sasniedzis divus miljonus. Savukārt aviokompānijas "airBaltic" peļņa pērn samazinājusies trīskārtīgi, sasniedzot 1,24 miljonus latu, kamēr 2006.gadā aviokompānijas peļņa bija 4,06 miljoni latu.

Uzņēmums iekļauts 32.vietā žurnāla "Kapitāls" sadarbībā ar investīciju baņķieru sabiedrību "IBS Prudentia" un Rīgas Fondu biržu (RFB) veidotajā 2007.gada vērtīgāko uzņēmumu sarakstā "TOP 101".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!