Foto: F64
Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs ceturtdien pirms pēdējām divām spēlēm 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā izvairīgi komentēja savu iespējamo palikšanu valstsvienībā.

Starkovam, kurš trenē Azerbaidžānas klubu "Baku", pēc EURO 2012 kvalifikācijas cikla beidzas līgums ar Latvijas Futbola federāciju (LFF). Septembrī "Baku" kluba vadība pauda viedokli, ka Starkovs paliks tikai "Baku" un nedrīkstēs apvienot darbu klubā un izlasē.

"Visi zinām, ka pēc šī cikla man beidzas līgums, bet ir jau arī starpposms – novembris, decembris, kad iespējamas spēles. Un man ir jāsagatavo komanda nākamajam ciklam. Gada beigās jau federācijai jādomā, bet negribu skatīties nākotnē," teica Starkovs.

Divdomīgi izteicās arī LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, kurš neteica ne "jā", ne "nē" par Starkova palikšanu valstsvienībā. "Jūs paši labi zināt, kāda ir situācija. Pēc cikla beigām apsēdīsimies pie galda un runāsim. Domāju, ka novembrī, decembrī būs zināms treneris nākamajam ciklam."

EURO 2012 kvalifikācijas priekšpēdējo spēli Latvijas izlase aizvadīs piektdien, kad "Skonto" stadionā uzņems Maltas valstsvienību, bet pēdējo spēli Latvijas futbolisti aizvadīs nākamo otrdien izbraukumā pret Horvārtiju.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!