Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru jaunievēlētās LFF valdes pirmajā sēdē uz četru gadu termiņu atkārtoti tika ievēlēts Jānis Mežeckis, vēsta LFF.

Mežeckis LFF prezidenta pienākumus turpinās pildīt līdz 2016.gadam.

Mežeckis organizācijas darbu vada kopš 1993.gada.

Tikmēr par LFF valdes pirmo viceprezidentu vienbalsīgi tika apstiprināts Dainis Gudermanis, bet par otro viceprezidentu - Žoržs Tikmers.

Sēdes laikā valdes locekļi izskatīja LFF valdes pilnvaras un uzdevumus, apstiprināja nākamās valdes sēdes darba kārtību un iekļāva valdes trešās sēdes darba kārtībā punktu "Par LFF stratēģijas izstrādi un ieviešanu no 2013. līdz 2016.gadam".

LFF valde nolēma līdz trešajai sēdei izstrādāt vienotu komiteju darbības reglamentu, par atbildīgo personu šajā jautājumā nozīmējot LFF ģenerālsekretāra vietnieku Edgaru Pukinsku.

LFF valde lēma uzaicināt tiesnešu komitejas priekšsēdētāja amata kandidātu Borisu Grigu un nacionālo izlašu komitejas priekšsēdētāja amata kandidātu Aleksandru Starkovu uz nākamo valdes sēdi sava redzējuma izklāstīšanai par attiecīgo komiteju darbību.

Tikmēr LFF disciplinārlietu komisijas nolikumā nolemts iekļaut punktu, kas komisijas priekšsēdētājam sniedz tiesības pieaicināt neatkarīgu juristu atsevišķu jautājumu izskatīšanai.

Izskatot jautājumu par reģionu koordinatoru darbu, LFF valde izteica lūgumu Mežeckim iekļaut reģionu koordinatorus LFF futbola attīstības daļā, kā arī uzdeva reģionu attīstības komitejai izskatīt jautājumu par reģionu koordinatoru lomu un pilnvarām savā nākamajā sēdē.

Nākamā LFF valdes sēde notiks 17.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!