Foto: DELFI
Tilta pār Mīlgrāvi deformācijas šuvju remontdarbu laikā, no 23.jūlija līdz 21.septembrim, būs ierobežota satiksme uz tilta, informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem jārēķinās, ka remontdarbu pirmajā posmā, no 23.jūlija līdz 12.augustam uz tilta būss slēgta labā malējā josla un ietve virzienā uz Rīgas centru. Transportlīdzekļu kustība tiks organizēta pa reverso joslu virzienā uz Centru, bet virzienā uz Mīlgrāvi transporta kustība bez ierobežojumiem – pa malējo joslu.

Savukārt otrajā tilta remontdarbu posmā, no 13.augusta līdz 2.septembrim, būs slēgta reversā josla. Transporta kustība būs organizēta pa malējām joslām, pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā.

Tilta remontdarbu trešajā posmā, no 3.setembra līdz 21.septembrim, būs slēgta labā malējā josla un ietve virzienā uz Mīlgrāvi. Transporta kustība tiks organizēta pa reverso joslu virzienā uz Mīlgrāvi, savukārt virzienā uz Rīgas centru transporta kustība bez ierobežojumiem - pa labo malējo joslu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!