Foto: Publicitātes foto

Portāla ”Delfi” Aculiecinieka komanda aicina lasītājus iesūtīt savu grupas ”Autobuss debesīs” mīļāko dziesmu TOP-5 un iegūt biļetes uz grupas koncertu, kas norisināsies 20. oktobrī ”Palladium” koncertzālē.

Katrs uzvarētājs saņems ielūgumu divām personām uz koncertu. Turklāt līdz ar biļetēm iegūs iespēju pirms koncerta neformālā gaisotnē tikties ar grupas dalībniekiem.

Lai iegūtu šo brīnišķīgo iespēju viss, kas jums ir jāizdara, ir jānosūta savas mīļākās ”Autobuss debesīs” dziesmas uz aculiecinieks@delfi.lv ar norādi ””Autobuss debesīs” konkurss”. Jūsu iesūtītās dziesmas pieņemsim līdz 19. oktobra pulksten 12.00 un tajā pašā dienā paziņosim uzvarētājus.

Pieci laimīgie, kuri iegūs šo iespēju, tiks noskaidroti ar izlozes palīdzību.

Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību sazināsies koncertzāles "Palladium" pārsāvji.

Pēc konkursa tiks sastādīts "Delfi" lasītāju iesūtīto "Autobuss debesīs" dziesmu TOP-5.

Jau ziņots, ka grupa ”Autobuss debesīs”, gatavojoties savai 15 gadu jubilejai, 20. oktobrī koncertzālē "Palladium" sniegs vērienīgu koncertu. Kā īpaši viesi pasākumā piedalīsies arī muzikālais projekts "Nepieradinātais Folka orķestris", kā arī pazīstamie folkmūzikas pārstāvji Kristīne Kārkla-Puriņa un Edgars Kārklis no tautiskā projekta "Raxtu Raxti".

Koncertā "Autobuss debesīs" piedāvās savu labāko dziesmu izlasi, kā arī jaunus, līdz šim neatskaņotus skaņdarbus.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs. Biļešu cena 15 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!