Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola grands "AC Milan" svētdien izplatījis speciālu paziņojumu, noliedzot baumas, ka viens no futbolistiem – Mišels Esjēns – saslimis ar nāvējošo Ebolas vīrusu.

Svētdien sociālajos tīklos strauji izplatījās ziņa, ka Ganas izlases pussargam Esjēnam valstsvienību starptautisko spēļu laikā konstatēts Ebolas vīruss. Vēlāk Esjēna iespējamo saslimšanu it kā apstiprinājis "AC Milan" preses sekretārs, tomēr tā nav izrādījusies taisnība.

"AC Milan" svētdien īpašā paziņojumā noliedza šīs baumas, bet pats futbolists sociālajos tīklos apliecināja, ka jūtas sveiks un vesels.

Loading

I'm very fit and very healthy,No truth in the internet rumours that I have contracted Ebola.im well & will be training as usual tomorrow.The Ebola virus is a very serious issue and people shouldn't joke about it.Whoever wrote this article is very unprofessional and insensitive...!!!#Jahbless✌️

View on Instagram

Kā piektdien paziņoja Pasaules Veselības organizācija (PVO), pēc inficēšanās ar Ebolas vīrusu miruši jau vairāk nekā 4000 cilvēki. Vissmagāk Ebolas vīruss skāris Libēriju, Sjerraleoni un Gvineju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!