Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 8. janvāra, vakarā LTV debitēja piedzīvojumu šovs 700 pasaules brīnumi. Uguns valsts, kura ietvaros ekspedīcijā uz Azerbaidžānu devušies dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā) un bītbokseris Edmunds Rasmanis. Jau iedodoties Azerbaidžānā, Aija kļuva par vīriešu iekāres objektu.

Kā pirmais Aijā ieskatījās mākslinieks Ali jeb Aļiška, uz kura galeriju latviešu mūziķi devās uzreiz pēc ierašanās. Aļiška kā apmāts mēģināja dažādi izdabāt blondajai skaistulei - viņš ļāva meitenei pat saķēpāt kādu no savām gleznām un vadīt viņa auto.

Īstā jautrība sākās, kad Aija sēdās pie auto stūres. Kā atzina viņas kompanjons Edmunds, Aijas braukšana raksturojama kā "pilnīgs ārprāts". Kolēģis spriež, ka izbraukt pilsētu bez starpgadījumiem viņiem izdevies tikai tāpēc, ka logs Aijas pusē bijis vaļā un citi šoferi, ieraugot viņas blondās krēpes, sajūsmā noelsās un apstādināja savus spēkratus.

Uz ielas Aijai tika dāvātas rozes, bet, viesojoties apgraizīšanas svinībās, latviešu dziedātāja gandrīz nozaga apgraizītā puisēna šovu, jo nokļuva visu uzmanības centrā. Edmunds pēc tam atzinās, ka juties apbižots, jo viņu neviens ballītē neesot pamanījis - visi skatījušies uz Aiju.

"Jūs paši saprotat, kas notika, kad Aija izgāja uz deju grīdas un sāka dancot. Ļoti, ļoti liela daļa džeku pārstāja ēst, palika uz pauzes ar karoti rokās," par Aijas panākumiem pie vietējiem vīriešiem stāstīja Edmunds.

Tiesa, par šādu pavērsienu ne visai iepriecinātas bija šo kungu sievas. Operatora kamera fiksējusi arī Aijas virzienā vērtus nicības pilnus dāmu skatus, kamēr kungi tām blakus sēž patiesi ar atplestām mutēm un karotēm rokās.

Pati Aija gan pēc tam koķeti izteicās, ka kungu uzmanību nav manījusi - viņa esot bijusi pārāk aizņemta ar dejām. Un arī Edmunds beidzot tika pamanīts, kad sāka publiski demonstrēt savas bītboksa prasmes. Aijas un Edmunda piedzīvojumus Azerbaidžānā turpmāk varēs vērot katru ceturtdienas vakaru LTV1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!