Foto: Shutterstock
17. martā vārda dienu svin Ģertrūdes, Gertrūdes un Gerdas. Daudz laimes, dāmas! Bet vai zināt, kādas ir šo skaisto vārdu īpašnieces? Lūk, numerologa skatījums!

Ģertrūde (4)

Vārds sievietē pastiprina vīrišķo enerģiju, veicina patstāvību, padara viņu par cilvēku ar biezu ādu, mazliet piedod robustumu un pasvītro fizisko izturību. Sieviete ar šarmu un talantu, veiksminiece – parasti viņai dzīvē veicas, bieži vien neparasts liktenis. Vārds padara atbildīgāku, aktivizē loģisko domāšanu. Ar Ģertrūdi ir jārēķinās, viņa nav ar pliku roku ņemama, reizēm pat šķiet – viņa ir no azbesta.

Gertrūde (3)

Vārds pastiprina sievišķo enerģiju, dod iespējas dzīvē justies laimīgai. Gertrūde ir ļoti sievišķīga, bet izceļas ar loģiku, akcentētu analītisko domāšanu. Vārds rada viņā īpašu jūtīgumu, pastiprina intuīciju, dod iespējas saskatīt sīkumus un reizēm saasināti uztvert dzīvi, tāpēc Gertrūde mēdz būt ar jūtīgu nervu sistēmu.

Gerda (4)

Vārds pastiprina vīrišķo enerģiju, piedod īpašu magnētismu, aktivizē intuīciju un izjūtas, vedina domāt un rīkoties loģiski, padara Gerdu par ļoti dziļu un noslēpumainu personību, Ļoti izturīga sieviete ar talantu, veiksmes faktoru un iekšēju vēlmi būt pirmajai. Vārda īpašniecei brīžiem patīk ar citiem spēlēt spēlītes. Fiziskajā ziņā vārds padara izturīgu.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!