Foto: Shutterstock
18. martā vārda dienu svin Ilonas un Adelīnas, daudz laimes! Kā zināms, vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot 18. marta vārda dienas svinētājas, stāstām, ko viņām dod šie vārdi.

Ilona (4)

Vārds padara sievieti vīrišķīgāku, nostiprina fizisko veselību un patstāvību, izceļ intelektu, veicina intuīciju un daudzpusīgumu, spēju elastīgi rīkoties un domāt. Tas piestāv radošai sievietei. Ilona, pateicoties savam vārdam, ir interesantāka un iegūst spēju atšķirties no citiem. Vārds pasvītro viņas intelektu, dod dzīvē iespējas sevi izpaust.

Adelīna (5)

Veiksmīgs vārds, kas pastiprina sievišķību un intuīciju, palīdz komunikācijā, padara sievieti ļoti elastīgu un aktivizē loģisko un analītisko domāšanu, interesi par psiholoģiju un pretējo dzimumu. Šajā vārdā ir ļoti daudz maiguma un sievišķās enerģijas, tā enerģija padara Adelīnu par cilvēku ar ļoti spēcīgām izjūtām, kas dažkārt dod īpašas spējas dzīves uztverē.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!