Foto: Shutterstock
19. martā vārda dienu svin Jāzepi un Juzefas, daudz laimes! Kā zināms, vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot vārda dienas svinētājus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Jāzeps (7)

Vārds pastiprina vīrietī sievišķo enererģiju, spēju patikt pretējam dzimumam. Parasti vārda nēsētāji dzīvē daudz sasniedz, viņiem piemīt dieva dots talants. Vieds vārds ar ļoti senu enerģiju, kas cilvēkam kalpo kā sargeņģelis. Vārds aktivizē intuīciju, ļauj izpaust talantus, iesākto novest līdz galam, padara savu nēsātāju mērķtiecīgāku, ļauj domāt loģiski. Jāzeps ir gudrs daudzās jomās, daudz zina, taču brīžiem ir saspringts. Piestāv ļoti vīrišķīgam cilvēkam.

Juzefa (3)

Vārds pastiprina sievišķo enerģiju. Vārda nēsātājai dzīve nekad nebūs parasta, jo vārda enerģija padara Juzefu savādāku nekā citi. Ļoti vispusīga, interesanta un savdabīga personība, ar labu analītisko domāšanu un gaumi, jutīgu nervu sistēmu, daudzveidīga un arī talantīga. Vārds veicina Juzefā interesi par zinātni, ezotēriku. Sieviete ar īpašu jūtības pakāpi.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!