Foto: Shutterstock
20. martā vārda dienu svin Mades un Irbes, daudz laimes! Kā zināms, vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļnieces, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Made (7)

Vārds ar senu vibrāciju. Pastiprina sievišķo enerģiju, ļoti spēcīgi aizsargā un kalpo kā sargenģelis, dod iespējas ralizēt savus talantus, tāpēc daudzas lietas dzīvē Madei nāk viegli. Talantīga sieviete, kura vēlas, lai viņu ievēro. Vārds dod spēju loģiski domāt, padara par noslēpumainu personību un ļoti dziļu cilvēku. No vārda nāk zināms viedums, tā enerģija liek Madei dot padomus citiem.

Irbe (3)

Vārds pastiprina sievietē sievišķību, akcentē kārtības izjūtu, dod iespējas analizēt dažādas situācijas un dažkārt liek satraukties par sīkumiem. Pateicoties savam vārdam, Irbe ir fiziski izturīga, stabili stāv uz zemes. Viņa ir atšķirīga no citiem, vārds ne vien aktivizē izjūtas un pasvītro intuīciju, bet arī pastiprina aizsardzību un veiksmi.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!