Foto: Shutterstock
22. martā vārda dienu svin Gabriela, Gabriels, Tamāra un Dziedra. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Gabriela (6)

Vārds padara nēsātāju vīrišķīgāku un pastiprina loģiku. Gabriela ir gudra, domājoša sieviete, kurai svarīgi būt pirmajai un pamanītai. Vārds viņu sargā, palīdz realizēt talantus un padara Gabrielu atbildīgu par visu, ko viņa dara. Vārdam piemīt gaiša enerģētika, tā struktūrā ir dubultais sargeņģelis.

Gabriels (4)

Vārds padara Gabrielu ļoti vīrišķīgu un fiziski spēcīgāku. Spēcīga enerģētika. Mērķtiecīgs, intelektuāls, atbildīgs vīrietis, kurš stabili stāv uz kājām, izturīgs pret daudzām dzīves situācijām. Viņš prot sevi pasniegt. Vārds dod iespējas realizēt savu talantu. Vārda struktūrā ir dubultais sargeņģelis.

Tamāra (5)

Vārds padara Tamāru sievišķīgāku un pastiprina intuīciju. Dzīvesgudra, daudzpusīga, laba līdere, viņai patīk būt direktorei un viņa sajūt naudas garšu. Šiverīga sieviete, kura prot veiksmīgi peldēt pa dzīvi, piesaistot pretējā dzimuma uzmanību. Vārds Tamāru dara jūtīgu un ļoti vispusīgu. Viņa ir visās jomās zinoša un prot labi komunicēt. Gaiša enerģija – vārda struktūra dod sargeņģeli.

Dziedra (9)

Intelektuālas un gudras sievietes vārds, kas pastiprina viedumu, dod sievišķo enerģiju un padara Dziedru kādam par dzīves skolotāju. Viņai patīk dot padomus. Loģiska, vispusīga un ar lielu atbildības sajūtu pret to, ko dara. Vārdā ir aizsardzība.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!