Foto: Shutterstock
23. martā vārda dienu svin Mirdza, Žanete un Žanna. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Mirdza (7)

Sieviete ar rozīnīti. Mirdza ir sievišķīga un veiksmīga, viņai dzīvē ļoti būtiski atklāt savu talantu. Vārds kalpo kā sargeņģelis, padara viņu viedu un liek interesēties par ezotēriku, filozofiju un mūziku. Mirdza ir fiziski stabila, jūtīga un ar attīstītu loģiku, ar viņu interesanti runāt par dažādām tēmām. Elastīgs un vispusīgs cilvēks, kas vislabāk panākumus gūst kultūras jomā.

Žanete (7)

Vārds padara sievišķīgāku. Vārda struktūrā ir iekļauts arī dubultais sargeņģelis, tādēļ Žanete būs veiksmīga, un daudzas lietas viņai dzīvē nāks viegli. Viņa ir loģiska, atbildīga pret savu darbu. Ievēro sīkumus. Viņai svarīgi sevi izcelt. Dažbrīd var būt fizioloģiski trausla.

Žanna (5)

Žanna ir sievišķīga, pamanāma, izdalās no pūļa. Intelektuāls cilvēks ar gaišu enerģiju. Ļoti jūtīga sieviete, kura labi redz detaļas, zināmā posmā var attīstīties arī viedums. Viņa ir ļoti apsviedīga un elastīga, Žannai par daudzām tēmām ir no citiem atšķirīgs viedoklis, viņa var runāt pretī un ir gatava iet pret straumi.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!