Foto: Shutterstock
No 22. marta līdz 6. aprīlim gaidāms ļoti vērtīgs laiks visiem intelektuālā darba darītājiem un analītiski domājošajiem, jo Merkurs izpaudīsies caur Auna zīmi. Šāda planētas pozīcija var sniegt milzīgu izrāvienu iecerēs un plānos: informācija un atklāsmes var birt kā no pārpilnības raga, paveiktais lietišķo darbu apjoms – milzīgs, savukārt mūsu mentālā apņēmība un mērķtiecība – nesatricināma.

Lai arī periods nav ilgs, tomēr Merkura iziešana no Zivs zīmes būs visnotaļ pamanāma. Zivis, kā jau jūtu pasaules karalienes, ir pilnīgs pretstats Merkura loģiskajiem prāta apsvērumiem un analīzei. Tādēļ arī tie no mums, kuri ikdienā vairāk strādā ar dažādu veidu informāciju, komunikāciju, rakstu darbiem, kur loģika un analītika ir pirmajā vietā, no 5. līdz 22. martam sajuta tādu kā iekšēju haosu, jo kaut kādā ziņā viss notika neloģiski un neparasti. Sākot ar 22. martu ir iespēja uzelpot un saprast – viss ir kārtībā, pasaule vēl joprojām griežas pēc kādiem ar prātu saprotamiem likumiem.

Mūsu aktīvais un vienmēr kustīgais prāts būs tā sailgojies pēc jauniem mentāliem sasniegumiem, ka šajās nedēļās var būt sajūta kā no saites atbrīvotam kumeļam, kas pavasarīgā sajūsmā par jauniegūto brīvību un iespēju izpausties ir gatavs neprātīgi aulekšot pretī apvārsnim.

Šis ir lielisks laiks jaunu ideju un projektu ģenerēšanai un iniciēšanai. Ļauj šai milzīgajai mentālajai enerģijai palīdzēt ieviest jaunas vēsmas tavā dzīvē – atļauj sev dalīties, komunicēt, pārliecināt par savu ideju vērtību un aktīvi aizstāvēt savu viedokli.

Vārdos būsim tieši, vienkārši un atklāti. Tas labi ietekmēs to profesiju pārstāvjus, kur spēja būt lakoniskam un pašpārliecinātam ir īpaši cienīta. Tiks sniegta arī iespēja saņemt tiešas un skaidras atbildes uz jautājumiem, kas ilgi ir bijuši neskaidri.

Minētajā kontekstā noteikti būtu jāuzmanās, ka:

  • tik ļoti aizstāvēsim savu viedokli, ka varam viegli iniciēt konfliktus;
  • mūsu pārliecība par savu ideju var būt tik liela, ka var pietrūkt elastīguma ieviest tajā kādas korekcijas vai uzklausīt citu cilvēku viedokļus;
  • piemitīs tieksme runāt un darīt un tikai pēc tam – domāt.

Īpašie datumi visiem loģisko un intelektuālo aktivitāšu plānotājiem:

23. un 24. marts (+/- 5 dienas) – ļoti emocionāls laiks, kur noslēdzošais Mēness aptumsums uz Auna– Svaru zīmes ass skars potenciāli nozīmīgas pārmaiņas attiecībās, sevišķi, ja šis jautājums ir jau tevi nodarbinājis pēdējos pāris gadus. Iespējama godīga un atklāta izrunāšanās vai negaidītas informācijas saņemšana, kas pilnībā maina tavu priekšstatu par jūsu attiecībām. Šajā laikā var būt kategoriska attieksme – pēc mana prāta vai nekā. Emocijās var būt pārsteidzīga rīcība, bet ja viss izlemts jau iepriekš un ir vajadzīga tikai drosme, tad šis ir īstais laiks.

24. un 25. marts – gatavība pieņemt lēmumus un rīkoties – mērķtiecīgi un nešauboties. Aizstāvēsim savu viedokli, pat nebaidoties iziet uz konfliktu. Spēsim sevi pasniegt – atstāt pašpārliecināta un mērķtiecīga cilvēka iespaidu. Tādēļ labs laiks oficiālām pārrunām un sporta aktivitāšu sākšanai.

29. un 30. marts – perfekts laiks, lai savestu kārtībā grāmatvedību, sagatavotu atskaites un citu oficiālu dokumentāciju. Periodā, kad Saturns liek pārskatīt gan iekšējo vērtību sistēmu, gan ideālus, Merkurs spēj mums atnest jaunas vēsmas un informāciju, kas var palīdzēt mums šajā procesā ieraudzīt pavisam jaunas perspektīvas.

30. un 31. marts – var būt satraukums saistībā ar kādām ziņām no valsts iestādēm, lielām organizācijām, arī informācija, kas palīdzēs izmainīt skatījumu uz notiekošo un mainīties pašiem. Informācijas vai ziņu kopējā ideja – papēti uzmanīgāk, iedziļinies vēl vairāk, izskati slēptās nianses.

No 31. marta līdz 4. aprīlim – iedvesma, atklāsmes, netipisks un oriģināls skatījums, sevišķi, ja esi saistīts ar jaunajām tehnoloģijām un netradicionālajām zinātnēm. Periods ir īpaši vērtīgs jaunu inovatīvu ideju ģenerēšanai un projektu iniciēšanai. Šajā laikā var paveikt milzīgu intelektuālā darba apjomu.

Lai izdodas gūt oriģinālas idejas, iniciēt jaunus projektus un pieņemt drosmīgus lēmumus!

Astropsiholoģe Jana Reķe
E-pasts: info@dveselesspeks.lv
www.dveselesspeks.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!