Foto: Shutterstock
28. martā vārda dienu svin Gunta, Ginta un Gunda. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļnieces, stāstām, ko viņām dod šie vārdi.

Gunta (8)

Vārdam piemīt vīrišķā enerģija, taču tā iekšējā struktūra nēsātājā aktivizē sievišķību. Gunta ir zinoša, ar spilgtām sajūtām, taču talants jāizkopj dzīves laikā. Sargeņģeļa vārdā nav, tādēļ ar dzīvi jācīnās pašai. Vārds padara Guntu spītīgu un nepacietīgu – ko nolems, to izdarīs.

Ginta (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas sievieti dara sievišķīgu un mātišķu. Ginta ir personība, līdere un vadītāja, kurai svarīgi tikt pamanītai un būt pirmajai. Vārds veicina atpazīstamību, dod spēku dzīvot, aktivizē enerģiju, tādēļ Ginta ir aktīva, kustīga darītāja. Vārds palīdz būt spēcīgai, vāju sievieti padara stiprāku, veicina ilgdzīvošanu un ļoti spēcīgi līdzsvaro sirds un prāta enerģiju. Dzīvē Gintai jācīnās pašai, jo sargeņģeļa vārdā nav.

Gunda (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas padara sievieti loģisku, spēcīgu garīgajā jomā, dod spēju aizstāvēt savu viedokli, argumentēt un diskutēt. Gunda ir nemierīga, kustīga un aktīva. Viņa ir jutekliska un iekārojama, spēcīga, attapīga un zinātkāra sieviete. Vārds saslēdz tā nēsātāju ar Kosmosu, aktivizē analītisko domāšanu, padara jūtīgu un dod spēju pamanīt sīkumus, bet sargeņģeli gan neiedod, tādēļ pašai dzīvē par visu jācīnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!