Foto: Shutterstock
3. aprīlī vārda dienu svin Daira, Dairis un Daiva. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Daira (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas piestāv ļoti sievišķīgai sievietei un liek Dairai būt pirmajai jebkurā jomā. Viņa ir talantīga, ar līderes dotībām. Vārdam ir sargeņģelis, tādēļ Dairai viegli realizēt savus talantus. Daira ir sieviete, kurai viegli mācīties un iegūt izglītību. Vārds aktivizē domāšanu, loģiku, enerģiju, palīdz stabili stāvēt uz zemes. Daira ir apveltīta ar labu dzīves enerģiju, bet mērķtiecība un mugurkauls gan jāmeklē citur – vārdā tā nav.

Dairis (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Šis vīrietis ir gudrs, loģisks un stabils savās izpausmēs. Dairis ir ļoti jūtīgs un zinātkārs – vieds cilvēks, kurš spēj labi analizēt faktus, pamanīt detaļas un brīžiem būt mazliet piekasīgs. Komunikācijā ar citiem var kļūt sarkastisks. Darbīgs, aktīvs un impulsīvs cilvēks, kuru vārds padara par darbaholiķi – par cilvēku, kurš rūpējas par visu, kas apkārt. Dairis labi saprotas ar pretējo dzimumu un patīk sievietēm.

Daiva (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas Daivai kalpo kā sargeņģelis un palīdz virzīties uz priekšu dzīvē. Viņa stabili stāv uz zemes, ir veiksmīga, talantīga, ar ļoti gudru galvu, bet trūkst mērķtiecības. Vārds pasvītro sievišķo enerģiju un dod veiksmi. Daiva ir iekšēji spēcīgs, izturīgs un ļoti stabils cilvēks, kuram piemīt dubulta loģika. Vārds aktivizē dzīves enerģiju, viņai nebūtu jāslimo. Daiva ir gudra un pat vieda sieviete, ar kuru jārēķinās. Viņu pie vietas nolikt nevar, jo viņa ir ļoti izturīga pret ārējiem dzīves faktoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!