Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka smiekli vairo skaistumu un veselību. Smieklu dienā izmēģini jautras veselības uzlabošanas metodes un ļaujies gan rituālu burvībai, gan veselīgiem smiekliem. Tas ir vienkārši, jautri un – galvenais – iedarbīgi!


Teiksi – vienkārši un muļķīgi? Protams – kā gandrīz visi Simorona* rituāli, taču tajā arī slēpjas viss sistēmas spēks – jo absurdākas darbības, jo mazāk nozīmes mēs tām pievēršam, tādējādi neaizturot enerģiju, tāpēc tā uzreiz tiek izlietota uzstādītā mērķa realizēšanai.

Jebkura Simorona rituāla veikšanai jāatceras trīs galvenie noteikumi: vairāk jautrības, mazāk svarīguma un precīzi formulēt to, ko vēlies. Tad rezultāts nebūs ilgi jāgaida!

Kaķu rituāls veselības stiprināšanai

Foto: Shutterstock

Tev ir mīļotais kaķis? Lieliski! Šajā iedarbīgajā rituālā viņš lieti noderēs. Paņem pūkaino draugu klēpī un glāsti tik ilgi, līdz tas sāk murrāt. Tad uzsēdini kaķi sev virsū saules pinuma rajonā, aizver acis un, murrāšanā klausoties, iedomājies, kā tavs enerģētiskais apvalks vibrē kopā ar "dzīvajām dzirnaviņām". Šajā brīdī visas organisma sistēmas un orgāni sāk strādāt stabili un dziedinās. Šāds seanss vēlams katru dienu.

Taču tas vēl nav viss! Kā zināms, Visums mīl līdzsvaru, un tas nozīmē, ka par šiem seansiem tev kaķim jāsamaksā vārda tiešā nozīmē! Tīrā kaķa bļodiņā saber monētas, pagriezies ar seju pret austrumiem, laid monētas caur pirkstiem un klusiņām saki: "Es par veselību samaksāju, kaķis mani izārstēja." Šis vārdojums jāatkārto tik reizes, cik pilnu gadu tev ir. Ieteikums: atlasi vienādas vērtības monētas – tā būs vieglāk novērtēt to kopējo summu un maksāt kaķim.

Kā pārbaudīt, vai rituāls ir palīdzējis? Vēlreiz pasauc savu mīluli. Ja kaķis vēlas kontaktēties, rituāls ir nostrādājis, un visā drīzumā vari gaidīt veselības uzlabošanos. Ja kaķis mūk prom un nervozi kulsta asti, tā ir skaidra zīme, ka nāksies vēl mazliet pastrādāt, cītīgāk pabārstot monētas, lai iegūtu sava dziedinātāja labvēlību.

Rituālā izmantotās monētas iztērē savam mīlulim, tikai labāk iegādājies nevis barību, bet gan kādu rotaļlietu. Turklāt norēķināties jāpamanās tā, lai ar šo summu pirkumam pietiktu, – naudu klāt likt nedrīkst. Pēc tam neaizmirsti paspēlēties ar savu kaķi, izmantojot jauniegādāto mantu, – tā mīlulis būs laimīgs, bet tu – vesels!

Izmantoti materiāli no Sueveriya.ru, Liveinternet.ru

* Simorons – praktiskās psiholoģijas metode, kas caur humoru palīdz realizēt un piepildīt cilvēku vēlmes. Simorona oficiālais nosaukums – "Dziednieciski ezotēriskā skola – Simorons". Simorona sistēmas autori ir psihologi Pjotrs un Petra Burlani.

Papagaiļu karnevāls un zirgu skriešanās spēcīgiem matiem

Foto: Reuters/Scanpix

Šim rituālam sagatavoties nāksies nopietnāk. Vispirms jānopērk vai jāaizņemas krāsainas mākslīgās matu šķipsnas un papagaiļu vai pāvu spalvas. Vēl nepieciešamas diezgan platas zaļas un sarkanas lentas un krāsainas matu sprādzes. Kā zināms, mati labāk aug augošā Mēnesī, tāpēc papagaiļu karnevālu labāk rīkot šajā fāzē.

Paaicini ciemos savus domubiedrus (radus vai draugus) – arī tad, ja viņiem ar matiem viss kārtībā un īpaši rituāli nav nepieciešami, karnevālam ar vienu cilvēku nepietiks. Ideāli, ja viesi būs tērpušies krekliņos visās varavīksnes krāsās.

Galvasrotu veido, pie krāsainās lentas vienā pusē stiprinot matu šķipsnas. Uzlieciet rotas galvā un ieslēdziet jautru mūziku, kā pienākas ballītē. Sāciet dejot – vispirms visi rindā, tad katrs lai izpilda savu deju figūru, ļaujot ķermenim brīvi kustēties. Centieties atdarināt papagaiļu kustības. Jo vairāk līdzināsieties putniem, jo krāšņāks būs rituāla rezultāts. Iztēlojies, ka esi milzīgs papagailis, kas virpuļo dejā, spārnus vēzēdams, un izkliedz maģisko formulu: "Papagailim spalvas košākas, bet man mati stiprāki!"

Neceri, ka pietiks ar piecām minūtēm, – pēc šīs dejas sajūtai jābūt kā pēc kārtīga treniņa sporta zālē, tikai tad rituāls iedarbosies. Pēc jautrā vakara savu galvasrotu noliec tuvāk savai gultai. Pirms gulētiešanas vēlreiz uzliec to galvā un atkārto formulu. Nākamajā dienā izjauc rotu un šķipsnas savieno vienā zirgastē. Tā tev būs vajadzīga rituāla nākamajā posmā – zirgu skriešanās sacensībās.

Šo daļu vari veikt patstāvīgi, bet, ja citi karnevāla dalībnieki vēlas piebiedroties – jo labāk! Tavs uzdevums ir izjāt cauri dzīvoklim uz slotas, sākot no ieejas durvīm un tad pa apli. Maģiskā formula ir līdzīga iepriekšējai: "Papagailim krāšņas spalvas, zirgam izskriešanās, bet man – stipri mati!"

Izmantoti materiāli no Sueveriya.ru, Liveinternet.ru

* Simorons – praktiskās psiholoģijas metode, kas caur humoru palīdz realizēt un piepildīt cilvēku vēlmes. Simorona oficiālais nosaukums – "Dziednieciski ezotēriskā skola – Simorons". Simorona sistēmas autori ir psihologi Pjotrs un Petra Burlani.

Mazo spēkavīru priekšnesums veselībai

Foto: Shutterstock

Šajā rituālā priecāties pienākas bērniem, bet tavs pienākums ir noorganizēt teatralizētu priekšnesumu senatnīgā stilā. Tavi mazie stiprinieki (jādomā, ka pēc šā šova viņi par tādiem kļūs) tēlos spēkavīrus. No krāsaina papīra izveido bruņucepures. Pīķu uzgaļus var piestiprināt slotaskātiem, arī pārējos spēkavīriem nepieciešamos atribūtus var izgatavot no papīra un kartona.

Vēl no krāsainā papīra loksnēm jāizgatavo ķēdes, kas, kaklā pakārtas, mazajiem aktieriem sniegtos vismaz līdz viduklim. Papīra ķēdes simbolizē slimības, ko mēs sev nēsājam līdzi, bet to saplēšana un iznīcināšana – atbrīvošanos no kaitēm un attīrīšanos. Ķēdes obligāti jāizgatavo pašiem!

Nu var doties misijā pēc veselības, ko simbolizē spīdoša bumba (derēs jebkāda lampiņa ar pielīmētu uzrakstu "Mazā spēkavīra veselība"). To noliek viesistabā, un šo "cietoksni" iekaros tas juniors, kurš visbiežāk uzvarēs konkursos, ko tu šai spēlei izdomāsi. Spēles beigās visiem bērniem jādodas pie uzvarētāja, jānorauj un jāsaplēš viņa ķēde. Arī pārējiem "spēkavīriem", protams, tiks sava daļa veselības.

Paskaidro bērniem, ka katrs tagad ir tik vesels, cik tas nepieciešams viņa ķermenim, un izdali balvas – mazākas lapiņas ar to pašu uzrakstu un pa šokolādes konfektei.

Nākamo trīs dienu laikā bērniem uz papīra lapas jāapraksta savs veselais ķermenis. Iespējams, ka te būs vajadzīga tava palīdzība un priekšā teikšana, piemēram: "es labi jūtos", "man ir laba atmiņa", "es esmu stiprs" utt.

Izmantoti materiāli no Sueveriya.ru, Liveinternet.ru

* Simorons – praktiskās psiholoģijas metode, kas caur humoru palīdz realizēt un piepildīt cilvēku vēlmes. Simorona oficiālais nosaukums – "Dziednieciski ezotēriskā skola – Simorons". Simorona sistēmas autori ir psihologi Pjotrs un Petra Burlani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!