Foto: Shutterstock

7. aprīlī vārda dienu svin Zina, Zinaīda un Helmuts. Sirsnīgi sveicot gaviļniekus, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņus uztver citi cilvēki.

Zina (4)

Vīrišķās enerģijas vārds. Tas aktivizē analītisko domāšanu un intuīciju. Zina ir radoša, zinoša, viņai vienmēr būs, ko teikt. Vārda nēsātāja ir jūtīga, patīk vīriešiem, dažkārt var būt nepacietīga. Vārds cilvēku līdzsvaro. Zina stabili stāv uz zemes. Sargeņģeļa vārdam nav, tādēļ viss dzīvē jāizcīna pašai.

Zinaīda (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Zinaīda ir vispusīga, garīga, sievišķīga un jūtīga. Vārds pastiprina intelektu, aktivizē loģiku un spēju komunicēt. Viņa ir gudra psiholoģe, stabili stāv uz kājām, ir izturīga sieviete. Tas ir ļoti veiksmīgs vārds, kas dod iespēju būt pirmajai, ļauj realizēt savus talantus un kalpo kā sargeņģelis.

Helmuts (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas aktivizē vīrietim sievišķo enerģiju. Helmuts ir ļoti jūtīgs cilvēks ar piesātinātu dvēseli, apveltīts ar spēcīgu intuīciju, pat magnētismu. Viņš ir interesants sarunu biedrs, zinātkārs, savdabīgs, atraktīvs, patīk sievietēm. Vispusīgs, gudrs un radošs. Helmuts ir labs analītiķis, mērķtiecīgs, bet arī spītīgs un nepacietīgs. Vārdam ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!