Foto: Shutterstock

10. aprīlī vārda dienu svin Anita, Anitra, Annika un Zīle. Sirsnīgi sveicot gaviļnieces, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņas uztver citi cilvēki.

Anita (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Anita ir iekšēji ļoti sievišķīga un jūtīga, tomēr izturīga, ar ļoti spēcīgu enerģētiku. Aktīva, radoša, labi redz detaļas. Viņai svarīgi būt pirmajai, bet tas ir grūti, jo viņai nav sargeņģeļa un trūkst mērķtiecības – viņa plūst pa dzīvi.

Anitra (8)

Vīrišķās enerģijas vārds ar ļoti spēcīgu enerģētiku. Anitra ir spilgta, spēcīga, zinoša un vieda sieviete. Viņa ir atbildīga, stabili stāv uz zemes. Vārds dod spēku iet pa dzīvi lieliem soļiem. Anitra ievēro sīkumus, ir spītīga, valdonīga, dažkārt vēlas panākt savu un būt pirmā. Vārdam ir dubultais sargeņģelis, kas ļauj dzīves laikā realizēt savus talantus.

Annika (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Annika ir ļoti interesanta sieviete, radoša, ar rozīnīti: grib atšķirties no citiem un tikt ievērota. Viņa ir sievišķīga, jūtīga un iekšēji vāja, tomēr stabili stāv uz kājām. Annika ir vieda, gudra, labi pamana detaļas, viņai ir attīstīta analītiskā domāšana. Vārdam ir sargeņģelis, kas dod veiksmi.

Zīle (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātāju padara spēcīgāku. Zīle ir vispusīga, ļoti gudra, pat vieda sieviete ar labi attīstītu intelektu un loģisko domāšanu – viņai var prasīt padomu. Zīlei piemīt labas psihologa dotības un komunikācijas spējas. Viņa ir mērķtiecīga un spītīga. Vārdam ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!