Foto: Shutterstock
29. maija vārda dienu svin Maksis, Maksims, Raivis un Raivo. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Maksis (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Maksis grib būt citāds nekā citi, viņš ir interesants, emocionāli trausls un īpaši jūtīgs sava ceļa gājējs, cilvēks ar analītisku domāšanu un arī labs praktiķis. Viņš ir aktīvs, rosīgs, darbīgs, nepacietīgs un spītīgs, taču prot labi komunicēt. Vārdā ir sargeņģelis.

Maksims (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas spēcīgi savieno ar Kosmosu. Maksims ir vispusīgs, oriģināls un interesants vīrietis ar rozīnīti, labu untuīciju un māku atšķirties no citiem. Viņš ir jūtīgs, neatlaidīgs, spītīgs cilvēks, kas rīkosies pa savam un stabili stāvēs uz zemes. Vārdā ir sargeņģelis.

Raivis (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar ļoti vīrišķīgu iekšējo struktūru. Raivis jūtīgs, spītīgs un mērķtiecīgs, ar vēlmi būt pirmajam. Viņš ir aktīvs, izturīgs cilvēks ar biezu ādu, kurš mierā nesēdēs un savu panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Raivo (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Raivo ir kārtīgs, stabils, atbildīgs, lietišķs cilvēks, kas stabili stāv uz zemes. Viņš ir vispusīgs, pozitīvs, aktīvs, rosīgs un labs psihologs. Vārdā ir sargeņģelis, kas ļauj viņam realizēt savu talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!