Portāla "Delfi" lasītājs Leonīds vēsta, ka pirmdienas rītā uz E77 autoceļa, divus kilometrus no Ķekavas apļa, notikusi smaga avārija. Tās rezultātā satiksme bija kavēta abos braukšanas virzienos.

Kā portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā, pirmdienas rītā netālu no Ķekavas, autoceļa Salspils-Babīte 10 kilometrā, praktiski vienā un tajā pašā vietā, notikušas divas, savstarpēji nesaistītas avārijas.
Par pirmo satiksmes nagadījumu likumsargi izsaukumu saņēmuši pulksten 7.47. Negadījumā iesaisīta "Citroen" markas automašīna un "Volvo" spēkrats. Avārijā cietušo nav.

Savukārt pulksten 8.22 policija saņēmusi otru izsaukumu uz avāriju, kas notikusi aptuveni 100 metrus tālāk no pirmās avārijas vietas. Šajā satiksmes negadījumā iesaitītas trīs automašīnas – "Opel", "Seat" un "Volkswagen" markas spēkrati. Sākotnējā policijas informācija liecina, ka avārijā cietis viens cilvēks.
Kā norādīja policijas preses pārstāve Gita Gžibovska, negadījumu vietā patlaban ir daļēji ierobežota kustība, taču paredzēts, ka tuvākajā laikā tā tiks pilnībā atjaunota.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!