Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
22. jūnijā vārda dienu svin Ludmila, Laimdots un Laimiņš. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Ludmila (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu un paaugstina intelektu. Ludmila ir sava ceļa gājēja, gudra, loģiska, ar analītiķes prātu un spēcīgu intuīciju. Viņa ir atbildīga pret darbu. Ludmila ir jūtīga, prot sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Laimdots (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara spēcīgāku tā nēsātāja loģiku. Laimdots ir gudrs, vispusīgs intelektuālis, jūtīgs, labs sarunu biedrs, kurš prot paspīdēt jebkurā sabiedrībā. Viņš ir atbildīgs, izturīgs un enerģisks, apveltīts ar spēcīgu intuīciju. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašam.

Laimiņš (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Laimiņš ir savdabīgs, gudrs un prātīgs intelektuālis, sava ceļa gājējs, kurš prot sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Viņš ir atbildīgs, izturīgs cilvēks ar biezu ādu. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!