Foto: Shutterstock
29. jūnijā vārda dienu svin Pēteris, Pāvils, Pauls un Paulis. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Pēteris (5)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu vibrāciju. Pēteris ir izturīgs, vīrišķīgs, neatlaidīgs un spītīgs cilvēks, kurš stabili stāv uz zemes, iesākto vienmēr novedīs līdz galam un savu mērķi sasniegs. Vārds palīdz domāt loģiski, padara tā nēsātāju vispusīgu un vīrišķīgu. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Pāvils (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu. Vārds Pāvilam akcentē loģiku un dod spēju analītiski domāt. Viņš ir izturīgs, spītīgs un neatlaidīgs cilvēks, kurš stabili stāv uz zemes. Savdabīgs, jūtīgs, kaislīgs, prot atšķirties no citiem un pasniegt sevi jebkurā sabiedrībā. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Pauls (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas padara tā nēsātāju vīrišķīgu un akcentē loģiku. Pauls ir jūtīgs, emocionāls, mērķtiecīgs un spītīgs, savu panāks un iesākto līdz galam novedīs. Viņš ir intelektuāls, gudrs un prātīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Paulis (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Paulis ir savdabīgs, mērķtiecīgs, izturīgs un prātīgs intelektuālis. Viņš ir labs analītiķis, apveltīts ar loģisko domāšanu, jūtīgs un arī kaislīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!