Foto: Shutterstock
10. jūlijā vārda dienu svin Lija, Odrija, Olīvija un Olivers. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Lija (2)

Vīrišķās enerģijas vārds. Lija ir gudra, loģiska, prātīga un stabili stāv uz zemes. Viņa ir enerģiska un kustīga, jūtīga un emocionāla – pievilcīga, kaislīga un mīļa sieviete. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Odrija (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar ļoti spēcīgu enerģētiku, kas vairo tā nēsātājai dzīves enerģiju un padara viņu par līderi. Odrija ir vispusīga, aktīva, gudra un loģiska. Viņa ir pievilcīga un apveltīta ar labu intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Olīvija (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Olīvija ir dzīvesgudra, prātīga sieviete ar spēcīgu intuīciju. Viņa ir izturīga "azbesta sieviete", kura stabili stāv uz zemes. Vārdā ir arī sargeņģelis.

Olivers (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Olivers ir vispusīgs, gudrs, prātīgs un izturīgs "azbesta vīrietis", kurš stabili stāv uz zemes. Viņš ir ir mērķtiecīgs, spītīgs un neatlaidīgs – visu grib darīt pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!