Foto: Shutterstock
31. jūlijā vārda dienu svin Ruta, Rūta, Angelika un Sigita. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Ruta (11-2)

Spēcīgs vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Ruta ātri uzņem informāciju, ir aktīva, ar vēlmi būt pirmajai. Viņa ir sievišķīga, jūtīga, apveltīta ar labu intuīciju. Vārdā ir sargeņģelis.

Rūta (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Rūta ir aktīva, radoša, sievišķīga, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kuru rāmī grūti ielikt. Viņai piemīt vēlme būt pirmajai. Vārdā ir sargeņģelis.

Angelika (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Angelika ir intelektuāla, gudra, savdabīga sava ceļa gājēja. Viņa ir prātīga, saimnieciska un izturīga, apveltīta ar spēcīgu analītisko domāšanu un loģiku. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Sigita (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar ļoti spēcīgu dzīves enerģiju. Sigita ir intelektuāla, prātīga, aktīvi uzņem informāciju un stabili stāv uz zemes. Viņa ir izturīga, spītīga, neatlaidīga, aktīva, ar vēlmi būt pirmajai, tādēļ dzīvē savu panāks. Vārdā sargeņģelis nav dots, tas jāizcīna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!