18. augustā vārda dienu svin Liene, Liena, Helēna, Elena un Ellena. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Liene (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Liene ir rosīga, radoša, savdabīga sava ceļa gājēja ar spēcīgu intuīciju un labu analītisko domāšanu. Viņa ir sievišķīga un jūtīga, tomēr arī patstāvīga, prātīga, piesardzīga un atbildīga pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģeļi, kas Lienei ļauj realizēt talantu.

Liena (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Liena ir izturīga "azbesta" sieviete ar spēcīgu loģisko domāšanu, kura stabili stāv uz zemes un ir atbildīga pret to, ko dara. Viņa ir prātīga, gudra un jūtīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Helēna (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas paceļ dzīves enerģiju. Helēna ir intelektuāla, rosīga, radoša, jūtīga un no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja. Viņa ir nepacietīga, spītīga, mērķtiecīga, stabili stāv uz zemes un ir atbildīga pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģelis.

Elena (9)

Sievišķās enerģijas vārds dzīves skolotājai. Elena ir sievišķīga, pievilcīga, šarmanta un jūtīga. Viņa ir intelektuāla, gudra, prātīga un atbildīg izturas pret darāmo. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Ellena (9)

Sievišķās enerģijas vārds. Ellena ir sievišķīga, radoša un savdabīga sava ceļa gājēja, kura prot sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Viņa ir intelektuāla, prātīga, apveltīta ar spēcīgu loģiku un atbildīga pret to, ko dara. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!