Foto: Vida Press

Šonedēļ pasauli pāršalca vēsts, ka šķiras Holivudas pats slavenākais un apjūsmotākais pāris – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits. Tagad aktīvi tiek pētīti ne tikai šķiršanās iemesli, bet celti gaismā arī dažādi pagātnes grēciņi.

Džolija ar Pitu bija kopā aptuveni 12 gadus, no kuriem divus – laulībā. Turklāt pārim ir seši bērni, un varētu šķist, ka šī ģimene iemieso visas labākās īpašības, kas mūsdienu Holivudā sastopamas reti vai pat neatgriezeniski zudušas.

Tiesa, ne tik sen atpakaļ Džolija bija izpelnījusies skandālistes un nevaldāmas dumpinieces slavu. Šobrīd 41 gadu vecā aktrise bijusi precējusies trīs reizes, taču viņas pagātnē ir arī vairākas citas spilgtas epizodes, kas savulaik plaši atspoguļotas – narkotiku atkarība, mīlas romāns ar sievieti, dīvainas seksuālās tieksmes un citas.

Pirmās pikantērijas jau bērnudārzā

Foto: Vida Press

Džolija savulaik nekautrējās medijiem sīki un smalki iztirzāt savas privātās dzīves detaļas, un īpaši iecienīts temats viņai bija sekss. Erotiskie prieciņi viņu saistījuši jau agrā bērnībā.

Pirms vairākiem gadiem izdevumam "OK" Džolija atklāja, ka bērnudārzā viņa esot bijusi ļoti seksuāla un nerātna meitene, kura izgudrojusi dažādas pikantas rotaļas.

"Es izdomāju spēli, kurā es bučoju zēnus un devu tiem cepumiņus. Tad mēs mīlinājāmies un novilkām drēbes. Es iekūlos lielās nepatikšanās!" savu draisko bērnību aprakstījusi Endžija.

Savukārt nevainību Džolija zaudējusi 14 gadu vecumā, un tas noticis ar mammas svētību. Lai meita nevazātos apkārt pa ielām un nesadarītu muļķības, viņa ļāvusi Andželīnas puisim nākt pie viņas ciemos un palikt pa nakti.

Tiesa, drīz vien sekss un tajā piedzīvotās emocijas sākušas Džoliju garlaikot. Kādā mīlas prieku baudīšanas reizē viņa instinktīvi paķērusi nazi un ar to iegriezusi savam puisim. Savukārt viņš apskrambājis Andželīnu.

"Starp mums kaut kas notika. Mēs bijām klāti asinīm, un mana sirds strauji sitās. Turpmāk vienmēr, kad jutos ierobežota, es sevi graizīju. Man ir ļoti daudz rētu. Tajā vecumā meklēju piedzīvojumus, un pēc dažiem aliņiem notika dažādas lietas," izdevumam "OK" savulaik stāstījusi aktrise.

Jāatzīmē, ka Džolija nesen apgalvoja, ka savas dzīves laikā viņa pārgulējusi tikai ar četriem vīriešiem, bet ar trim no tiem viņa bijusi precējusies.

Slīgšana narkotiku purvā

Foto: Vida Press

Džolijas dzīvē bija arī tumšs atkarību un apreibināšanās posms. Līdz 20 gadu vecumam viņa, pēc pašas vārdiem, jau bija izmēģinājusi visas iespējamās narkotikas – kokaīnu, LSD, ekstazī un, protams, heroīnu, kuru viņa savulaik raksturojusi kā savu pašu mīļāko.

Ar savu pirmo vīru, aktieri Džoniju Lī Mīlleru Džolija iepazinās deviņdesmito gadu vidū filmas "Hackers" uzņemšanas laukumā. Intervijās Džolija savulaik atklājusi, ka viņš mēģinājis viņu izvilkt no narkotiku bedres.

Mūsdienās ierasts, ka teju katrs solis sociālajos tīklos tiek atspoguļots video vai foto formātā, un arī no Džolijas trauksmainā narkomānes perioda palikušas vizuālās liecības.

Pirms aptuveni diviem gadiem Džolijas bijušais narkodīleris Frenklins Mejers nopludināja video, kurā tolaik vēl pavisam jauniņā Andželīna, kura dzīvoja Ņujorkā un tikai sāka savu aktrises karjeru, bija iemūžināta mirkli pirms heroīna lietošanas.

Jāatzīmē, ka tas, ka Mejers bijis Džolijas narkodīleris, minēts arī publicista Endrjū Mortona 2010. gadā izdotajā neoficiālajā aktrises biogrāfijā.

Savukārt šopavasar publiskajā telpā parādījās foto, kuros narkotiku apreibinātā Džolija iemūžināta tajā pašā laikā un, pēc pašas vārdiem, drūmākajā dzīves posmā. Arī bilžu autors ir Frenklins Mejers.

Mīlas dēka ar sievieti

Foto: Vida Press

1995. gadā uz ekrāniem iznāca kinolente "Hackers" un tajā pašā gadā pajuka arī Džolijas romāns ar filmas ekrāna partneri Džoniju Lī Milleru. Mierinājumu viņa rada modeles un aktrises Dženijas Šimizu (abas attēlā) skavās.

Abas iepazinās 1996. gadā filmas "Foxfire" uzņemšanas laikā, un Džolija intervijās vēlāk stāstījusi, ka iemīlējusies no pirmā acu skatiena. Tiesa, tajā pašā gadā Andželīna atgriezās pie Lī Millera un ar viņu apprecējās.

"Es, iespējams, būtu apprecējusies ar Dženiju Šimizu, ja es nebūtu apprecējusi savu vīru," medijiem vēlāk vaļsirdīgi klāstījusi Džolija.

Džolija ar Lī Milleru laulājās ādas biksēs un baltā t-kreklā, uz kura ar asinīm bija uzrakstīts līgavaiņa vārds. Tiesa, šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs – abi izšķīrās 1999. gadā.

Savukārt Dženija Šimizu medijiem stāstījusi, ka viņas un Džolijas mīlas dēka turpinājusies vairākus gadus.

"Starp mani un Andželīnu bija brīnišķīgas attiecības, kas ilga vairāku gadu garumā. Es ar viņu turpināju satikties arī tad, kad viņa tikās ar citiem cilvēkiem – viņa bija tāda tipa cilvēks. Brīnišķīga un atvērta," savulaik stāstījusi Šimizu.

Skūpsti ar brāli un divdomības

Foto: Vida Press

Gadsimtu mijā Džolija pasaulei sagādāja vairākas divdomīgas epizodes, kas daudziem, iespējams, raisīja vēl lielāku nepatiku pret jau tā dumpiniecisko un skandalozo aktrisi.

2000. gada "Golden Globes" balvu pasniegšanas ceremonijas aizkulisēs Džolija preses fotogrāfam sagādāja kārtējo skandāliņu – viņa uz lūpām noskūpstīja savu brāli Džeimsu Heivenu (abi attēlā). Momentuzņēmums zibenīgi izplatījās visos lielākajos tabloīdos.

Pāris mēnešus vēlāk viņa to pašu izdarīja uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas sarkanā paklāja. Togad viņa saņēma zeltīto statueti par lomu filmā "Girl, Interrupted", un pateicības runā aktrise pieminēja savu brāli.

"Šobrīd esmu tik ļoti iemīlējusies savā brālī!" ar šādiem vārdiem sākās Džolijas runa, un daudzi tā arī nekad nav sapratuši, ko viņa, divas reizes publiski noskūpstot savu brāli un paziņojot, ka ir viņā iemīlējusies, vēlējusies pasaulei pavēstīt.

Skandalozākā no Džolijas laulībām

Foto: Vida Press

2000. gads aktrises dzīvē bija zīmīgs – drīz pēc bēdīgi slavenajiem skūpstiem ar savu brāli un "Oskara" saņemšanas Džolija uzsāka dēku ar par viņu 20 gadus vecāko aktieri Billiju Bobu Torntonu (abi attēlā). Divus mēnešus vēlāk abi Lasvegasā apprecējās.

Savienība ar Billiju Bobu tiek dēvēta par Džolijas pašu skandalozāko laulību. Ne velti – abi bija tik pļāpīgi un publiski iztirzāja tik daudz privātās dzīves detaļu, ka sabiedrībai atlika vien izbrīnā paplest acis.

Abi iepazinās deviņdesmito gadu beigās kinolentes "Pushing Tin" uzņemšanas laukumā, taču brīnumainā kārtā filmēšanas laukumā starp abiem bija tikai profesionālas attiecības. Romāns uzplauka nedaudz vēlāk.

Džolija mīlestību Billijam Bobam apliecināja, uz pleca uztetovējot viņa vārdu. Vēl kāda interesanta nianse – abi ap kaklu nēsāja kuloniņu ar sava partnera asinīm.

Turklāt nedz Džolija, nedz Torntons nekautrējās publiski stāstīt par saviem seksuālajiem piedzīvojumiem un notikumiem guļamistabā. Arī Billijs Bobs apliecinājis, ka viņa Andželīna bijusi ļoti greizsirdīga un ar neuzticību raudzījusies visās vīra ekrāna partnerēs.

Pāris 2002. gadā paziņoja, ka gatavojas adoptēt bērniņu no Kambodžas, taču trīs mēnešus vēlāk abi pēkšņi pašķīrās.

Džolija togad kļuva par vientuļo māti – viņa no Kambodžas bērnunama adoptēja puisēnu Medoksu. Savukārt pēc aptuveni diviem gadiem viņa uzsāka attiecības ar savu nākamo vīru, aktieri Bredu Pitu. Un viss pārējais jau ir vēsture.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!