Foto: Instagram

Tā kā Helovīns jeb Visu svēto dienas priekšvakars, kas tiek atzīmēts 31. oktobrī, šogad iekrīt pirmdienā, liela daļu amerikāniskās tradīcijas piekritēju tepat pie mums to steigs ar kādu ballīti atzīmēt brīvdienās. Kā uzposties, ja pie tērpiem nav piedomāts?

Tā kā par normu šādām Helovīnu ballītēm tiek uzskatīta iejušanās kādā citā tēlā, izvēloties maskas un dažādu atribūtiku, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam izvēlētajam varonim, ikdienišķā izskatā noteikti ierasties nebūtu vēlams. Tomēr pastāv varbūtība, ka iet uz ballīti esi izplānojusi pavisam pēkšņi vai otrs variants – īsti ērti nejūties spilgtā un uzkrītošā tērpā. Ko darīt šādā gadījumā?

Šķiet, ka sievietēm nebūs pārāk ilgi jādomā, kā situāciju vērst par labu. Vienkāršākajā variantā vienmēr ar acu zīmuli var uzkrāsot melno deguntiņu, kaķa ūsas un iejusties kaķenes tēlā, tomēr šoreiz piedāvāsim dažas ne tik elementāras, bet gana glaunas iespējas, kā ar sejas grimu panākt vajadzīgo efektu. Tomēr, ja pārāk mīlīgie tēli pie sirds neiet, vari izvēlēties kaut ko nedaudz biedējošāku, taču tik pat gaumīgu un piemērotu vakaram.

A photo posted by @baileyslocum on Oct 19, 2016 at 5:10am PDT

A photo posted by Sara Verona (@saraverona) on Oct 26, 2016 at 2:46pm PDT

A photo posted by Chelsea (@chelsea.96) on Oct 27, 2016 at 11:40pm PDT

A photo posted by StasyS (@stasyswan) on Oct 27, 2016 at 11:36pm PDT

A photo posted by Alex Nikitina (@alnikit) on Oct 27, 2016 at 11:33pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!