Foto: Shutterstock
Iespējams, februārī jaudīgāk nekā iepriekš sajutīsim vēlmi dzīvot – pilnasinīgi, intensīvi un, protams, skaisti. Turklāt – pierādīt, ka vecums skaistumam nav šķērslis, ka vajag tikai uzdrīkstēties un sevi ļoti, ļoti mīlēt – neatkarīgi no tā, vai Valentīna dienā gaidāms rožu pušķis vai vientuļš vakars.

Šā mēneša gaumi un stilu galvenokārt diktē Venera Auna zīmē, tāpēc ar iekšējo sajūtu atkal rezonēs visu toņu sarkanais. Un kādēļ gan ne? Kamēr apkārt viss ne īsti pelēks, ne balts un košuma maz, būsim mēs tās, kas šo pasauli dara dzīvīgu un krāsainu!

Par skaistumkopšanai piemērotākajiem laikiem tev arī februārī atgādinās mūsu Mēness kalendārs, bet šeit – pārskats par visu mēnesi.

Frizūra un liekie matiņi

Lai frizierīte atpūšas 7., 8. februārī un 9. februāra priekšpusdienā, toties tās pašas dienas otrajā pusē un līdz pat 13. februārim ir vislabākais matu sakārtojuma un krāsas maiņas laiks. Arī 26. un 27. februāris ir matiem draudzīgas dienas. Sen jau gribēji koši sarkanus vai melnus matus? Ir īstais laiks!
Epilācija veicama 1., 2., 3., 4., 21., 22., 23., 28. februārī, savukārt dienās, kas draudzīgas matiem, protams, mazāk jēgas pūlēties un rezultāts – neilgāks.

Manikīrs

Manikīru neplāno 5. un 6. februārī un 7. februāra rītā, toties 21., 22. un 23. februārī ir labas izredzes, ka laka ilgi turēsies un nagi neplaisās. Tavi smukie, sarkanie nadziņi...

Pedikīrs

12. un 13. februāris ir vislabākās dienas, kad savām pēdiņām piešķirt maigumu un sakoptību (un varbūt arī košu laku?).

Kosmetologs un masieris

Ādas elastību nostiprinošas, barojošas un atjauninošas maskas vislabāk iedarbosies 3., 4., 9., 10. un 11. februārī, toties skrubēšanas un poru tīrīšanas procedūras ieteicamāk veikt 14., 24. un 28. februārī.
Masāžām īstais brīdis būtu 14., 15., 18., 19., 20., 21., 22., 23. februārī. Iznāk vesels masāžas kurss, padomā par to!

Pirts

Kur gan vēl labāk atgūt formu, ja ne pirtī? Karstummīlim Aunam, kura zīmē viesojas skaistuma patronese Venēra, par godu minam arī vislabākās pirts dienas: 5., 20., 21., 28. februāris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!