Lai saglabātu intrigu un uzturētu balsotāju azartu, portāls "Delfi" sadarbībā ar VSIA "Latvijas Koncerti" maina "Lielās mūzikas balvas 2016" publikas balsojuma noteikumus un pagarina balsošanas laiku. Visiem interesentiem savu favorītu būs iespējams izvēlēties līdz 7. marta plkst. 21.00, bet ska-tītāju simpātijas ieguvējs tiks noskaidrots tikai īsi pirms balvas pasniegšanas.

Balsojums sākās šā gada 7. martā. No vienas IP adreses par ikvienu no māksliniekiem 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" atgādina, ka vienā reizē var balsot arī par diviem un vairāk kandidātiem, bet atkārtoti par vienu un to pašu – reizi 24 stundās.

Nobalsot par "Lielās mūzikas balvas 2016" publikas simpātiju!

Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Publikas simpātijas balvas ieguvējs saņems īpašo "Hennessy" naudas balvu 2000 eiro apmērā turpmākai profesionālajai izaugsmei un prasmju papildināšanai studijās vai meistarklasēs.

Jau ziņots, ka LMB svinīgā ceremonija šogad notiks 7. martā, Latvijas Nacionālajā operā. Balvu ieguvēji septiņās kategorijās tiks atklāti tikai ceremonijas vakarā, bet jau šobrīd zināms, ka balvu par mūža ieguldījumu saņems diriģents Edgars Račevskis un čelliste Ellionora Testeļeca.

LMB ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums mūzikā. 1993. gadā Latvijas Republikas kultūras ministrijā pēc toreizējā kultūras ministra Raimonda Paula iniciatīvas tika pieņemts lēmums ik gadu izcilākos sasniegumus mūsu valsts mūzikas dzīvē novērtēt ar īpašu balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!