15. februārī vārda dienu svin Alvils, Olafs, Olavs un Aloizs. Silti sveicam un skaidrojam, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Alvils (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Alvils ir vispusīgs, radošs intelektuālis, labs sarunu biedrs. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs, aktīvs, neatlaidīgs, spītīgs, mērķtiecīgs un atbildīgs "azbesta" cilvēks ar "biezu ādu", kurš citos ieklausīsies, tomēr visu darīs pa savam. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Olafs (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Olafs ir vispusīgs, prātīgs un jūtīgs intektuālis ar maigu iekšējo struktūru, labs sarunu biedrs, apveltīts ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir mērķtiecīgs un atbildīgi izturas pret darbu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Olavs (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas mazliet palielina dzīves enerģiju. Olavs ir jūtīgs un prātīgs intelektuālis un dzīves skolotājs, kurš prot komunicēt ar cilvēkiem. Viņš ir izturīgs un spītīgs cilvēks, kurš citos ieklausīsies, taču visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Aloizs (6)


Vīrišķās enerģijas vārds, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Aloizs ir vispusīgs, radošs sava ceļa gājējs, labs psihologs un īpaši jūtīgs intelektuālis ar atšķirīgiem uzskatiem. Viņš ir nepacietīgs, mērķtiecīgs cilvēks, kurs atbildīgi izturas pret uzdoto. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!