Foto: Shutterstock
20. februārī vārda dienu svin Vitauts, Smuidra un Smuidris. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Vitauts (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Vitauts ir jūtīgs, bet vīrišķīgs cilvēks, kurs atbildīgi izturas pret darāmajiem darbiem. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs "azbesta" vīrietis ar "biezu ādu", mērķtiecīgs, neatlaidīgs, tāds, kurš dzīvē savu panāks. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas jānopelna pašam.

Smuidra (3)

Sievišķās enerģijas vārds. Smuidra ir jūtīga, radoša, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, kas stabili stāv uz zemes un ir apveltīta ar spēcīgu loģiku un labu intuīciju. Viņa ir nepacietīga, mērķtiecīga, spītīga, aktīva un rosīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Smuidris (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Smuidris ir vispusīgs, jūtīgs, harizmātisks, patīkams sarunu biedrs, apveltīts ar dzelžainu loģiku. Viņš ir izturīgs "azbesta" vīrietis ar "biezu ādu", spītīgs un neatlaidīgs, savu dzīvē sasniegs. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!