Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
22. februārī vārda dienu svin Ārija, Adriāna, Adrija, Adrians un Rigonda. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Ārija (2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves enerģiju un padara tā nēsātāju īpaši jūtīgu. Ārija ir aktīva un darbīga sieviete, kura mierā nesēdēs, apveltīta ar spēcīgu intuīciju un loģisko domāšanu. Viņa stabili stāv uz kājām un ir ļoti izturīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Adriāna (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Adriāna ir jūtīga, radoša, apveltīta ar labu intuīciju, "dubultu" loģiku un augstu atbildības sajūtu. Viņa stabili stāv uz zemes, ir saimnieciska un izturīga "azbesta" sieviete ar "biezu ādu". Vārdā ir sargeņģelis.

Adrija (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas tā nēsātājai kalpo kā sargeņģelis un palielina dzīves enerģiju. Adrija ir vispusīga, talantīga, jūtīga un sievišķīga būtne, laba sarunu biedrene, apveltīta ar labu intuīciju un "dubultu" loģiku. Viņa ir aktīva, kustīga un izturīga.

Adrians (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Adrians ir jūtīgs un radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar labu intuīciju. Viņš stabili stāv uz kājām, ir rosīgs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs, tādēļ dzīvē savu panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Rigonda (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un padara tā nēsātāju par dzīves skolotāju. Rigonda ir intelektuāla, vispusīga, talantīga, prātīga, kārtīga un jūtīga. Viņai piemīt spēcīga loģika un augsta atbildības sajūta. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!