27. februārī vārda dienu svin Līva, Andra un Līvija. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Līva (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Līva ir vispusīga un prātīga intelektuāle, kurai piemīt vēlme būt līderei. Viņa ir izturīga, sievišķīga un jauka sarunu biedrene. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Andra (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Andra ir radoša, prātīga un intelektuāla dzīves skolotāja, apveltīta ar labu loģisko domāšanu. Viņa ir aktīva, spītīga, mērķtiecīga un neatlaidīga. Vārdā ir sargeņģelis.

Līvija (2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un padara tā nēsātāju par līderi. Līvija ir vispusīga, prātīga, intelektuāla, emocionāla, jūtīga. Viņa ir laba sarunu biedrene, apveltīta ar labu intuīciju un spēcīgu loģiku. Līvija ir izturīga "azbesta" sieviete ar "biezu ādu", kura stabili stāv uz kājām. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!