Foto: Shutterstock
28. februārī vārda dienu svin Skaidrīte, Skaidra un Justs. No mums – sirsnīgi sveicieni un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Skaidrīte (1)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Skaidrīte ir vispusīga, talantīga un jūtīga, prot labi komunicēt un viņai piemīt laba intuīcija un spēcīga loģika. Viņa stabili stāv uz kājām, ir izturīga, aktīva, neatlaidīga un spītīga būtne, kura mierā nesēdēs, citos gan ieklausīsies, bet darīs pa savam un savu dzīvē arī panāks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Skaidra (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas mazliet palielina dzīves enerģiju un kalpo tā nēsātājai kā sargeņģelis. Skaidra ir talantīga, aktīva, kārtīga, mērķtiecīga un apveltīta ar spēcīgu loģiku. Viņa stabili stāv uz zemes, ir izturīga sieviete ar "biezu ādu", kura atbildīgi izturas pret uzdoto. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Justs (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas kalpo tā nēsātājam kā sargeņģelis. Justs ir vispusīgs, talantīgs un jūtīgs intelektuālis, labs sarunu biedrs, apveltīts ar labu intuīciju. Viņš ir aktīvs, mērķtiecīgs, spītīgs un neatlaidīgs, tādēļ dzīvē savu panāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!