Foto: Shutterstock
10. martā vārda dienu svin Silvija, Laimrota un Liliāna. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Silvija (9)

Spēcīgs sievišķās enerģijas vārds. Silvija ir vieda dzīves skolotāja, kas daudz zina, apveltīta ar spēcīgu loģiku. Viņa ir sava ceļa gājēja, patstāvīga līdere, spēcīga, izturīga sieviete ar "biezu ādu", kura prot iekarot vietu sabiedrībā. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Laimrota (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Laimrota ir vispusīga, radoša, jūtīga, no citiem atšķirīga intelektuāle, apveltīta ar labu intuīciju. Viņa ir izteikti sievišķīga un mazliet nepacietīga būtne, kurai ir vajadzīgs spēcīgs partneris. Vārdā ir sargeņģelis.

Liliāna (5)

Veiksmīgs sievišķās enerģijas vārds. Liliāna ir vispusīga, intelektuāla būtne ar spēcīgu loģisko domāšanu un māku sevi pasniegt, laba psiholoģe, kura prot labi komunicēt. Viņa stabili stāv uz zemes, ir simpātiska, elastīga, ievēro detaļas un interesējas par smalkajām mākslām, filozofiju un kultūru. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!