Foto: Shutterstock
12. martā vārda dienu svin Aija, Aiva un Aivis. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Aija (3)

Spēcīgs sievišķās enerģijas vārds, kas palielina un stabilizē dzīves enerģiju, liek būt pirmajai un aktivizē interesi par ezotēriku. Aija ir mūžīgā izzinātāja, analītiķe ar lielām darbaspējām. Viņa ar abām kājām stāv uz zemes, ir loģiska, lietišķa un labi pamana sīkumus. Aijai ir elastīga domāšana un sava dzīves uztvere. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Aiva (1)

Sievišķās enerģijas vārds spēcīgai sievietei ar vīrišķīgu iekšējo struktūru, kas palielina dzīves un sievišķo enerģiju un rada vēlmi būt līderei. Aiva ir izturīga būtne ar "biezu ādu", kurai nepiestāv sīkumainība. Viņa spēj oponēt un var dzīvē izrauties, iemirdzēties. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas jānopelna pašai.

Aivis (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar vīrišķīgu iekšējo struktūru. Aivis ir labs analītiķis, kurš labi ievēro sīkumus, bet var kreņķēties par tiem, tomēr ir izturīgs un spītīgs. Viņš ir apveltīts ar labu gaumi un ir vispusīgs. Iekšējā struktūra ir trausla. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!