Foto: Vida Press
Daldžindera Kaura no Indijas bija 72 gadus veca, kad viņa pērn pasaulē laida savu pirmdzimto. Tagad sieviete padalījusies izjūtās un atzinusi – bērna audzināšana un aprūpēšana ir daudz smagāka, nekā viņa pirms tam bija domājusi.

Izdevums "The Metro" vēsta, ka Daldžindera un viņas vīrs, šobrīd 80 gadus vecais Mohinders Sings Gils ir precējušies jau 46 gadus. Viņi ilgu laiku centušies radīt pēcnācējus, taču visi mēģinājumi bijuši neveiksmīgi.

Visbeidzot pāris vērsies kādā klīnikā, kur izmēģināta mākslīgā apaugļošana, un viņiem uzsmaidījusi veiksme. Aizvadītā gada aprīlī Daldžindera laida pasaulē dēlu Armanu. Mazulīša pirmās dzimšanas dienas gaidās mediji sazinājušies ar ģimeni, lai noskaidrotu, kā viņiem sokas.

"Mans asinsspiediens ir paaugstinājies, un es ļoti ātri nogurstu. Esmu apmeklējusi vairākus ārstus, bet viņi tikai izraksta zāles un iesaka diētas plānus.

Es esmu noraizējusies par Armanu. Man jārūpējas par savu veselību, bet tajā pašā laikā jārūpējas arī par dēlu. Kopš viņš sācis rāpot, es daudz laika pavadu četrrāpus, un tas ir grūti. Mans ķermenis to nespēj panest. Ir daudz grūtāk, nekā biju domājusi," "The Metro" citējis Daldžinderas sacīto.

Tāpat māmiņa ir norūpējusies par sava bērna svaru. Daldžindera pastāstījusi, ka puisēns piedzimis pavisam sīciņš un arī tagad viņš ir smalkāks nekā vienaudži.

"Iespējams, viņš ir tieviņš, jo nespēju viņu pienācīgi pabarot. Krūts barošanu pārtraucu pēc trīs mēnešiem, jo man neveidojās gana daudz piena.

Esam runājuši ar ārstiem, vai ir pieejams kāds medikaments, kas veicinātu pieņemšanos svarā, bet viņi pateica, lai ļaujam svaram nākt klāt dabiski," skaidrojusi Daldžindera.

Tiesa, sieviete nenožēlo, ka izvēlējusies savā cienījamajā vecumā laist pasaulē bērnu, jo viņa par to sapņojusi visu mūžu.

"Lai arī kur es būtu, viņš uzreiz rāpo pie manis. Es viņu mīlu. Viņš ir draudzīgs bērns un visiem smaida," noslēgumā piebildusi Daldžindera.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!