Foto: Shutterstock
15. martā vārda dienu svin Amilda, Amalda un Imalda. Dāvanām un sirsnīgiem apsveikumiem bagātu svinēšanu vēlot, skaidrojam, kā mūsu lielisko gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Amilda (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Amilda ir daudzpusīga, no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, intelektuāla, šarmanta un patīkama sarunu biedrene. Viņai piemīt attīstīta loģiskā domāšana, augsta atbildības sajūta un izturība. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Amalda (2)

Vīrišķās enerģijas vārds spēcīgai sievietei, kas akcentē līderes dotības, palielina sirds enerģiju un padara tā nēsātāju vīrišķīgāku un patstāvīgāku. Amalda ir apveltīta ar ļoti spēcīgu intuīciju un labu loģisko domāšanu. Viņa ir jutekliska sieviete, kura labi uztver informāciju, taču var ātri apvainoties. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Imalda (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas padara tā nēsātāju sievišķīgāku un stiprina dvēseli. Imalda ir gudra, jūtīga un šarmanta sieviete ar elastīgu pieeju dzīvei, nosvērta un pacietīga. Viņa ir no citiem atšķirīga sava ceļa gājēja, apveltīta ar labu intuīciju, spēcīgu logisko domāšanu un augstu atbildības sajūtu. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!