Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, savas "baltās sprogas" un savi "asie radziņi". Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Auna zīmes pārstāvjiem*.

Lai izvairītos no konflikta ar Aunu, nevajag ar viņu sacensties ne sportā, ne profesionālajā jomā, jo līdz ar uzvaru vari iegūt ienaidnieku.

Aunam ir īpašas attiecības ar laiku, jebkura nepieciešamība paciesties vai pagaidīt viņu izved no pacietības, tāpēc ir bezjēdzīgi Aunam teikt: "nāks laiks, nāks padoms" vai "visam savs laiks" – šāda mierināšana drīzāk pielaidīs uguni pakulām.

Tāpat var nepārpūlēties ar situācijas apgaismošanu no vairākiem redzes viedokļiem – pēc Auna domām, pareizais viedoklis ir viens (viņējais, protams), un ar šauru redzesloku tam nav sakara – Auns vienkārši ir mērķtiecīgs, nevis stūrgalvīgs, kā tev varbūt šķiet.

Nav jēgas doties pie Auna pasūroties par dzīvi, Auns ir rīcības cilvēks – labāk palūdz viņu talkā saskaldīt malku! Un, galvenais, – neapvainojies par Auna ātrajām dusmām: tās pazudīs kā parādījušās.

Aunu kaitina: jautājuma atlikšana uz nezināmu laiku.

Aunu iepriecina: šķietami neizpildāms uzdevums un apgalvojums, ka vienīgā cerība uz Aunu.
Iekšējā nepieciešamība: rīcība.

Plusi: līderis. Mērķtiecīgs, drosmīgs, atklāts un patstāvīgs. Jaudīga fiziskā enerģija. Izaicinājums ir Auna medusmaize. Iet pa dzīvi ar pašapziņu un entuziasmu. Dāsns un uzticams draugs. Prot atrast prieku. Ātri sadusmojas, toties ātri piedod.

Mīnusi: nepacietīgs, nereti pamet lietas pusratā. Ātri iemīlas un ātri apdziest. Var kļūt agresīvs.
Grūti pieņem citu viedokli.

* Jāņem vērā, ka par tipisku Aunu kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Aunā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!