Horoskopa noturīgie. Visa balsts un pamats. Stingrie, uz abām kājām stāvošie. Agri nobriest, agri grib izskriet tautās (Vēršu meičas). Parasti rumpis skaists, formas kā izvirpotas. Jāteic gan – tikai jaunībā. Vēlāk jāpieliek pamatīgas pūles, lai to smukumu “savāktu”. Ļoti pārdzīvo, ja “uzēd” lieko, negrib uz ielas rādīties... Katrs kilograms virs iedomātās skaistuma virsotnes šķiet kā žņaudzējriņķis ap kaklu.

Viņiem tad arī pie dietologa ir jāiet! Bet pie tāda kārtīga, kuram taustāmi sasniegumi, panākumi, ir, ko atrādīt, un fakti par paveikto reāli aplūkojami. Vērsim vajag kādu, kurš pakontrolē, piegriež skrūves, ieliek rāmjos. Ledusskapis – vismīļākais atribūts mājas interjerā. Pilnīgi droši tas varētu atrasties guļamzonā, tieši naktsskapīša vietā. Starp citu – gaismiņu tajā izdomāja/ieviesa tieši Vērši, lai tumsā vieglāk labumus atrast...

Viena no retajām zīmēm, kurām dienas uzturā der (nosacīti) gaļa. Paši saka, ka bez gaļas nevar ne dienu izdzīvot. Patiesībā var gan, bet negrib, ir izdomājuši, ka gaļā taču slēpjas visi labi olbaltumi... un neticēs pat melnam uz balta, ja kāds apgalvos pretējo. Priekš viņiem, visticamāk, vajadzīgais olbaltums tur arī ir, jo – viss jau ir galvā! Tātad – rullēs gaļas diētas.

Savukārt, ja tā reāli palūkojas dabā, diezin vai kāds būs sastapis govi/bulli/teļu – plēsēju. Cūkas gan... labprāt kūtī uzēdīs arī kādu no laktas novēlušos vistu... Astrologa ieteikums šoreiz skanēs šādi – nu, lai ir visi gaļas izstrādājumi, pat putni (jo putni Vēršiem nemaz neder), bet no cūkgaļas tiešām, tiešām vajadzētu attteikties uz visiem laikiem.

Vēršu šā pavasara diēta: viss pirmais, kas no zemes izlīdis, ir apēdams! Pilnīgs pļavu un lauku detox! Zālītes un pumpuri svaigā veidā. Savā ziņā Vēršiem šogad ir skaistuma gads!

Šis ir pēdējais īsstāstiņš sērijā "12 Zodiaka zīmju diētu plāns un galvenie ēšanas paradumi" – tālab ar dziļu cieņu un pietāti piebildīšu, ka visam augstākminētajam ir vien informatīvs raksturs – ne velti Vērši lasa un groza galvas: "Nekas te nav par mani!" Jā, nav, jo patiesība katram sava – atrodama individuālajā kartē. Tai skaitā diētas un dzīvesveids (kā pasaules uzskats), kuram horoskopā atvēlēta pamatīga vieta! Tieši tālab normālam profesionālim ne viegli, ne grūti uzrakstīt kaut ko ciešami "gremojamu" priekš lielā vispārinājumu okeāna. Galvenais, lai īsi un neapgrūtinoši.

Izmantojot izdevību, piebildīšu, ka astroloģe esmu krietnus padsmit (18) gadus. Ir sava skoliņa, savs mācību stils un ļoti atbildīga pieeja Smalkās pasaules zināšanām.

Lai priekšā Saules un prieka pilnas dienas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!