Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, sava "rāmi gremojošā" un sava "neganti baurojošā" puse. Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Vērša zīmes pārstāvjiem*.

Harmoniski un bez kašķa sadzīvot ar Vērsi nav grūti, ja vien spēles noteikumus nemainīsi ik pa pusstundai (Vērsim ir pagarš "ieskriešanās ceļš").

Populārais priekšstats par Vērša neizmērojamo pacietību ir mīts, kuru balsta ja nu vienīgi Vērša racionālais skats uz pasauli: viņš cietīs, kamēr tas viņam būs izdevīgi, bet ne mirkli ilgāk! Izaicināt Vērsi nudien var atļauties tikai tas, kurš skaidri zina, ka nākotnē viņu ceļi nekrustosies.

Ne kuram katram izdodas tik cieti argumentēt savu viedokli kā Vērsim, tāpēc labāk ar viņu nestrīdēties – īpaši par gaumi un īpaši tad, ja par savējo neesi īsti pārliecināts. Vērsis ir estēts un hedonists – viņam nederēs "ķep-ļep" risinājumi (jo sevišķi tas attiecas uz taustāmām lietām: dzīvojamo vidi, apģērbu, maltīti).

Savas idejas Vērsim pasniedz kopā ar tāmi un skaidri liec manīt, cik pats esi gatavs investēt – gan emocionālajā, gan materiālajā ziņā –, tad laika pavadīšana Vērša sabiedrībā var izvērsties tiešām jutekliskā un baudpilnā pasākumā.

Vērsi kaitina: nepieciešamība pieciest fizisku diskomfortu, samierināties ar sliktu gaumi.

Vērsi iepriecina: gastronomiska vai estētiska bauda kā atalgojums par nopietnā darbā pavadītu dienu.

Iekšējā nepieciešamība: komforts un pārticība.

Plusi: izturīgs, stabils, pacietīgs, piemīt laba gaume un humora izjūta, uzticams draugs, juteklisks mīlētājs. Labs darbinieks, jo saprot kārtības un sistēmas nozīmi.

Mīnusi: stūrgalvīgs, privātīpašniecisks, žēlo sevi, materiālists, piemīt liela inerce.

* Jāņem vērā, ka par tipisku Vērsi kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Vērsī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!