Katrai zodiaka zīmei ir savi plusi un mīnusi, uzdevumi un šķēršļi, un katra kaut kādā ziņā ir vi-vis-vis... Astroloģe Vasilisa Volodina īsi aprakstījusi zodiaka zīmes, par pamatu ņemot to, cik kura var "celt, nest un izturēt". Atrodi savējo un pārliecinies – ir vai nav tiesa?

Auns

Daudziem Auni ir panākumu etalons. Tomēr nereti viņi dzīves grūtību priekšā apjūk un sāk risināt problēmu, aizmirstot par galveno mērķi. Dažkārt viņiem nepietiek pacietības un savaldības, kas noved pie vilšanās pašiem sevī.

Vērsis

Vērši kļūst nesagraujami tikai tad, kad runa ir par viņu pašu vai viņu ģimenes labklājību. Savu interešu sardzē viņi stāvēs līdz pēdējam.

Dvīņi

Dvīņi, pēc astroloģes Volodinas domām, ir slikti stratēģi, toties izcili ideju ģeneratori, un šo ideju iedzīvināšana palīdz viņiem panākt savu. Dvīņus nebiedē grūtības, jo viņu apķērīgums allaž palīdzēs atrast izeju.

Vēzis

Vēžos ir maz mērķtiecības un stingrības. Viņi baidās no grūtībām, un tas nereti traucē viņiem gūt panākumus. Taču, neskatoties ne uz ko, Vēžiem piemīt milzu pacietību. Šīs zīmes pārstāvji ar grūtībām necīnīsies – viņi vienkārši nogaidīs, kamēr situācija kaut kā atrisināsies.

Lauva

Lauvām ir gana stingrs un izlēmīgs raksturs, lai tiktu galā ar grūtībām. Šā zvaigznāja ļaužu nesagraujamība slēpjas viņu pozitīvajā kodolā un ticībā labajam.

Jaunava

Astroloģe Volodina uzskata Jaunavas par vienām no visstiprākajām zodiaka zīmēm. Viņas sev nosprauž skaidrus mērķus, plāno savas darbības un jau iepriekš prognozē lietas iznākumu. Tas ļauj viņām būt gatavām jebkurām dzīves situācijām.

Svari

Svariem nepietiek drosmes un pārliecības par sevi. Nepatikšanas dzīvē nereti liek viņiem nolaist rokas. Taču pēc noteikta laikposma Svariem atkal izdodas atgriezties dzīvē.

Skorpions

Skorpionus var droši nosaukt par visneuzvaramāko zodiaka zīmi. Šā zvaigznāja pārstāvji viegli tiek galā ar visām nepatikšanām un pat gūst baudu no to pārvarēšanas. Varētu teikt, ka Skorpions norūdās kaujā.

Strēlnieks

Strēlnieks ir vismērķtiecīgākā zodiaka zīme. Viņam viss ir pa spēkam. Pie ikvienas lietas Strēlnieki ķeras ar pozitīvu noskaņojumu. Tas arī dod viņiem spēku panākt savu par spīti grūtībām.

Mežāzis

Mežāži pēc dabas ir spēcīgi. Dažkārt neveiksmes dzīvē noliek viņus uz ceļiem, tomēr pēc laika viņi sāk no jauna, ņemot vērā savas kļūdas. Tas, kas Mežāžus nenogalina, dara viņus stiprākus.

Ūdensvīrs

Nešaubīgs, izlēmīgs un stingrs Ūdensvīrs kļūst tikai tad, kad tiek apdraudēta viņa brīvība un neatkarība. Šās zīmes pārstāvji ies līdz galam, ja uz spēles likta viņu labklājība un iespēja dzīvot tā, kā paši vēlas.

Zivis

Zivis dzīves grūtības uztver ļoti sāpīgi. Par spīti tam, viņas nav viegli salauzt! Šā zvaigznāja pārstāvjiem ir raksturīgi aiziet no problēmām, izvairīties no tām un nogaidīt ne tos labāko dzīves periodus ēnā un aizmirstībā. Par stingrām un nelokāmām Zivis nenosauksi, taču viņas vienmēr ir peldējumā.

Avots: "DailyHoro.ru"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!