Foto: Publicitātes foto. Duets "Knower"

Grupas "Red Hot Chili Peppers" koncertu, kas notiks 27. jūlijā Lucavsalā, Rīgā un būs leģendāro mūziķu vienīgā uzstāšanās Baltijā, iesildīs duets "Knower" no ASV, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

"Red Hot Chili Peppers" uzstāšanās Latvijā ir daļa no pasaules koncerturnejas, kas seko augsti novērtētā albuma "The Getaway" iznākšanai.

Pirms "Red Hot Chili Peppers" uz skatuves kāps elektroniskās mūzikas fankpopa apvienība no ASV –"Knower". Duetu, kas nāk no Losandželosas, veido bundzinieks un mūzikas producents Luiss Kouls (Louis Cole) un Dženevīva Artadī (Genevieve Artadi). Šobrīd grupa devusies koncertturnejā, lai prezentētu savu ceturto albumu "Life", kurā apvienotas dabstepa un džeza skaņas ar lielisku vokālu.

Apvienība piedalījusies dažādos džeza festivālos visā pasaulē – Monreālā, Stokholmā un Toronto, kā arī "Quincy Jones Presents" un "Snarky Puppy Familly Dinner" projektos. "Knower" lieliski jūtas uz skatuves dzīvo šovu laikā, kur vislabāk klausītājiem spēj nodot savu enerģiju.

Biļetes uz "Red Hot Chili Peppers" vienīgo koncertu Baltijas valstīs vēl pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Kā informē Kārkliņš, pārdoti ir jau 75% biļešu. Tuvojoties pasākumam cena pieaugs.

Skatuves priekšā būs īpaša fanu zona, biļetes cena fanu zonā – 99 eiro. Savukārt VIP biļetes (cena 199 eiro) nodrošinās automašīnas stāvvietu, atsevišķu ieeju pasākuma norises vietā, sēdvietu tribīnē zem jumta, atsevišķu bāru un WC, kā arī ieeju fanu zonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!