Knapi nedēļu par visu skaisto "atbildīgā" Venera vēl pabūs kaislīgajā Auna zīmē (un mudinās uz īpašu ekstravaganci), bet pēc tam iesoļos tur, kur jūtas vislabāk, – Vērsī, un skaistums kļūs par atslēgas elementu visās dzīves jomās! Paturi vērā, ka "skaists" šajā laikā nozīmēs arī "ērts, uz tausti patīkams un vienlaikus praktisks, funkcionāls" – kā "Briljanta rokā", kur bikses pārvēršas elegantos šortos. Un tamlīdzīgi.

Kā ierasts, piedāvājam pierakstīt plānotājā labākās dienas skaistumkopšanai jau mēneša sākumā. Ja kaut kas plānos mainās un ātri jāatrod cits datums, piemērotākās dienas katrai glītumbūšanu aktivitātei tev nemainīgi atgādinās mūsu Mēness kalendārs!

Frizūra un nevēlamie matiņi

1., 2. jūnijā frizējies uz veselību, bet nevaksējies (ar nevēlamiem matiņiem labāk cīkstēties 11., 12. un 18.–21. jūnijā). 10. jūnijā uz Pilnmēnesi kaut galiņus matiem apšķibī (tā varot tikt vaļā no "antenās" uzkrātā negatīvā).

Arī no 26. līdz 29. jūnijam vari plānot frizieri, bet ne epilāciju un vaksāciju.

Savukārt vilšanos gājiens pie friziera var sagādāt laikā no 15. jūnija pēcpusdienas līdz 17. jūnija vēlam vakaram, kā arī 24. un 25. jūnijā.

Manikīrs

No 10. līdz 12.jūnijam ir vispiemērotākais laiks nadziņu apkopšanai un svaigai lakas kārtiņai, toties 22. un 23. jūnijā nagu struktūra ir vieglāk sabojājama – šo dienu manikīrei dosim brīvu.

Pedikīrs

1., 2. un 28., 29. jūnijs ir tie datumi, kad par pēdām jāpadomā jo sirsnīgi.

Kosmetologs un masieris

Masāžas kursu visieteicamāk būtu iekārtot 3.–12. jūnijā (skat. Mēness kalendāru), un arī 30. jūnijā masāža varētu būt visai iedarbīga.

Kosmetologa darbs vislabākos rezultātus sola 11., 16., 20., 21. un 29. jūnijā.

Sauļošanās

Ar saules vannām pārāk neaizraujies 18. un 19., kā arī 26. un 27. jūnijā, jo tad saules stari var sakairināt ādu daudz īsākā brītiņā.

Piebildīšu, ka skaistumlietām un naudas tērēšanai ne īpaši labvēlīgs brīdis ir 5. jūnijā ap pusdienlaiku, arī 28.jūnijā labāk apdomā divreiz, pirms ver vaļā maku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!