Pirmo jūlija nedēļu runāsim vairāk par sadzīviskiem mājas un ģimenes jautājumiem, meklējot un arī spējot rast kompromisus, bet pēc tam vairāk uzmanības veltīsim tādām aktivitātēm kā biedrošanās, svētki un prezentācijas. Īsāk sakot – izrādīšanās un nolūkošana.

Mēneša beigās pieaugs spriedze, tomēr katrai zīmei risināmi savi uzdevumi un saņemamas dāvanas, tāpēc – izmantosim to radoši!

Auns

Foto: Shutterstock

Jūlijs Auniem sagādās diezgan daudz piedzīvojumus un arī pārdzīvojumus. Ja vien virzi savu dzīves kuģi paša izvēlētajā virzienā, tad skaidrs, ka tie būs piedzīvojumi. Grūtāk būs tiem, kas kā apjukuši skraidīs apkārt un lūkos citu dzīvēs un darbībās, lai izdomātu, kā rīkoties pašiem.

Rosīgs un aktīvs prāts Aunam dos pavisam maz iespējas atslābināties, domu un spriedumu būs daudz, tomēr svarīgi ir pieņemt pareizo lēmumu. Tas slēpsies kaut kur starp tūkstoš variācijām un iespējām, kas krāsos tavu ikdienu.

Jūlijs ir lielisks mēnesis Aunu ģimenes dzīvei. Tā pēkšņi saņems vairāk uzmanības, laika un rūpju. Pievērsīsies attiecību sakārtošanai ar saviem ģimenes locekļiem, kāds no viņiem pēc tā ilgojas jau krietnu laika sprīdi.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Šķiet, ka Vēršu zīmē dzimušajiem šajā mēnesī ceļā gadīsies tikai tās durvis, kuras veras vaļā ar zelta atslēdziņu.

Pavisam iespējams, ka tavā dzīvē notiks ļoti lielas pārmaiņas, kaut kas tāds, par ko sen sapņoji un uz ko cerēji. Satikšanās ar cilvēkiem iegriezīs ikdienas notikumus pavisam citā tempā nekā līdz šim, var pavērties jaunas iespējas profesionālajai izaugsmei, tomēr daudz lielākas cerības uz to, ka Vēršu dzīves ceļā nostāsies cilvēks, kura dēļ sirds sāks sisties pilnīgi citā valodā, izdzīvos pavisam citas emocijas. Mijiedarbība, kuras rezultātā mainīsies tavas dzīves vērtības un attieksme pret sevi pašu.

Kas attiecas uz profesionālo dzīvi, tajā sakārtosies kādi jautājumi, kas līdz šim daudz vairāk radījuši nesaprašanos nekā snieguši atbildes.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņu dzīves straumē iemaldīsies kāds notikums, kas mazliet sapurinās līdz šim vieglprātīgi domājošos un bezrūpīgi plandošos zīmes pārstāvjus. Pateicoties tam, nāksies pieņemt kādu diezgan nopietnu lēmumu un izraudzīties vienu un konkrētu virzienu vai mērķi, uz ko tiekties.

Lielākais izaicinājums būs saprast, kas ir tas tavs, kam jāpievēršas, kas ir tas, kur gūsti pulka pozitīvu emociju un kas jaušams kā vērtīgs un noderīgs arī nākotnē.

Jūlijā planētu stāvoklis Dvīņiem neļaus atslābt, dāvās neskaitāmas izklaides un izaugsmes perspektīvas. Daudz izmēģināsi, turklāt caur praksi izdosies nostabilizēt pārliecību gan par savām zināšanām, gan patiesajām spējām. Mīlas dzīvē gan iespējami biežāki pārpratumi un augstāki balss toņi, tomēr kardinālas izmaiņas līdzšinējā attiecību statusā nav jaušamas.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēzis būs ļoti aktīvu un spraigu notikumu virpulī, nokļūs neskaitāmu sarunu un diskusiju epicentrā, nāksies risināt un kārtot jautājumus, kas saistīti ar apkārtesošo cilvēku – kolēģu, kaimiņu un pat klientu – emocijām. Labā ziņa ir tā, ka tam visam tu slīdēsi cauri un jutīsies pavisam viegli, īpaši, ja nemēģināsi katru šo situāciju uztvert kā dzīves lielāko izaicinājumu un neuzņemsies pasaules glābēja misiju.

Tava klātbūtne, zināšanas un atbalsts būs nepieciešams arī kādam no ģimenes locekļiem – iespējams, ka vecākiem. Saglabā siltas attiecības, esi klāt, jo tā ir tā vieta, kur tu smelies savu dzīvības enerģiju.

Mēneša beigās parādīsi ļoti augstu profesionālo sniegumu, prasmju realizācija būs uz maksimālo atdevi, tajā laikā tev jāizdara ļoti daudz.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauvām šis ir pirmssvētku laiks, kad enerģijas apjomi ir krietni samazinājušies, un tas nozīmē, ka tie arī ir jātaupa.

Vislabākais, ko Lauvas var šajā mēnesī darīt, ir – darīt neko, lasīt grāmatu, zvilnēt šūpuļtīklā, lasīt pļavas ziedus, smaržot tikko nopļautas zāles aromātu. Ja ir iespēja, tad jātrāpa pirmajā reisā un jādodas atvaļinājumā, tālāk no ikdienas, no pienākuma un atbildības sloga.

Ja šādas iespējas nerotājas tavā sarakstā, tad jālūko neuzņemties pārlieku daudz darāmā. Droši vari atteikt dalību kādā projektā, ja jūti, ka tas tevi izsūc tukšu. Uzmanību vērts veltīt vien tam, kas gadu garumā jau gādā par piepildījuma un miera sajūtu, kas varbūt nav daudz un ienesīgi, tomēr rada smaidu un iedvesmo celties no rītiem.

Ar vieglu zīmuli savā rudens plānotājā vari ieskicēt plānus un vēlmes, tostarp arī attiecībā uz privāto dzīvi. Tajā viss šķiet vēl nelielu soli priekšā.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavai ir jāzina, kas notiek viņas dzīvē, jābūt pilnīgai kontrolei pār aktuālajiem procesiem un jāspēj tiem izsekot līdzi, tomēr jūlijs nāks ar maziem, saudzīgiem pārsteigumiem.

Tas piedāvās jaunumus, izaicinājumus profesionālajā jomā, iespējas personības pilnveidošanā. Pavisam līgani un bez lielām pārmaiņu sajūtām Jaunavu dzīvē var ienākt kāda jauna nodarbošanās, sporta veids, hobijs. Kaut kas, kur savu laiku un enerģiju atdosi ar vislielāko prieku, pretim saņemot vēl vairāk un bagātīgāk.

Tām Jaunavām, kas jau stabili stāv uz kājām profesionālajā jomā, jūlijā var izdoties noslēgt lielu darījumu vai saņemt apstiprinājumu ilgstoši rūpētam projektam. Tām, kas lēnu soli dodas tā virzienā, būs jūtams pakāpiens uz augšu, piedāvājums vai ierosinājums, kuru apbrīnot un pamazām ielaist savā dzīvē.

Mīlas dzīvē iespējams dienesta romāns. Brīvajām Jaunavām īsti nebūs vēlēšanās vārtīties pa mīlas palagiem. Attiecībās esošām būtiski notikumi, var pieņemt lēmumu par dzīvošanu kopā.

Svari

Svari pulsēs savu patiku un labsajūtas baudās.

Darīsi ļoti daudz ko, būsi aktīvs gan sabiedriskos procesos, gan arī ģimenes dzīvē, turklāt visu darīsi ar patiesu entuziasmu.

Interesi sagādās jauni izaicinājumi: kaut vai tie būs tikai pāris soļi ārpus ierastā, tajos lūkosies kā lielā brīnumā. Izskatīsi teju katru iespēju iesaistīties kādā jaunā norisē, turklāt teju katru no tām uztversi ļoti nopietni – gatavosies, mēģināsi, uzzināsi un apspriedīsi.

Atbalsta un viedokļa saņemšanā vislabāk vērsties pie saviem sirds cilvēkiem – dzīves līdzgājējiem, laulātajiem (lai gan pašiem Svariem visbiežāk šķitīs, ka vien draugi un pavisam jauni iepazīti cilvēki būs īstais atbalsts un uzmundrinātājs). Tas noturīgās attiecībās var radīt caurvēju, tomēr atklātas sarunas atšķetinās visus sapiņķerētos valdziņus.

Skorpions

Jūlijā Skorpions pievērsīsies pašizaugsmei, sevis pilnveidošanai un pašsajūtai.

Daudz domāsi par savu rīcību, par to, kādus lēmumus pieņem, vērtēsi paveikto, izdarīsi secinājumus. Vērtēšanas process ir ļoti būtisks šajā mēnesī, jo rudens mēnešos tas būs visnozīmīgākais atbalsta punkts jauniem sākumiem, savu mērķu īstenošanai un ambīciju realizēšanai.

Treknāki uzsvari jāliek tajās vietās, kuras norāda uz vajadzību pēc papildinājuma – zināšanu, pieredzes vai viedokļa. Tas ir vasaras jājamzirdziņš, kuru uztrenējot un papildinot, rudens mēnešos varēsi traukties divtik ātrākiem zirgiem. Priekšlikumus, kuros klausīsies ar bažīgu ausi, vēlams uzreiz atmest un izmest, jo atsevišķu cilvēku nodomi krasi atšķirsies no taviem, tomēr uzreiz tas nebūs pamanāms.

Neaizmirsti, ka visu tavu panākumu atslēga un enerģijas lādiņš ir ģimene un bērni. To īpaši izteikti izjutīsi mēneša vidū, kad ģimenes ligzdiņā sarosīsies patīkami jaunumi.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Vai nu ar plānu, vai ar sev raksturīgu haosu, tomēr Strēlnieks redzami un neatlaidīgi rosīsies savu mērķu vārdā.

Neskaitāmiem darbiem, satikšanām, projektiem un pasākumiem piepildīts mēnesis, tomēr teju katrs solis, ko spersi, būs tā vērts – tas vedīs augstāk. Tuvāk tam, kas tevi izgaismos un piepildīs.

Cilvēku resursam ir ļoti liela loma ne tikai tavos profesionālajos panākumos, bet arī pašsajūtā. Būsi kopā ar tiem, kas tevi iedvesmo, kas tevī rada smaidu un mudina dzīvot dzīvi tā, lai visiem prieks.

Kāds, kurš tavas klātbūtnes ilgojas vairāk nekā saņem, izteiks protestus, tomēr darīs to maigi un saudzīgi, ar mīlestību pret vēlmi tomēr sagaidīt no tevis uzmanību.

Jaunas attiecības veidosies pavisam gausi, tās, kas turas uz vājiem diegiem, var arī izirt. Tur, kur ir sirds, tur ir silti.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mežāzis pašā vasaras plaukumā pats plauks un ziedēs.

Būsi atvērts komunikācijai un saziņai, ar lielu interesi dosies cilvēkos, apmeklēsi pasākumus, interesēsies par notikumiem savā apkaimē un plašajā pasaulē. Ceļā satiksi cilvēkus, kas uzrunās ar savu dzīvīgumu, humoru un vieglumu, un pavisam iespējams, ka kāds no viņiem izrādīsies liktenīgais.

Formālas tematikas apspriešana neformālā vidē mudinās uz diskusijām, caur kurām dzims drosmīgas un perspektīvas idejas tavai profesionālajai rosībai. Komunikācija būs viegla, valoda raisīsies pati no sevis, tomēr jālūko neuzspiest savu viedokli, bet klausīties sarunu biedra sacītajā. Idejas, kas šajā laikā nāks tev galvā, ir jāliek kā grāmatas cieši klāt cita pie otras, jāpieraksta, varbūt pat jāpiezīmē, jo no zemapziņas dzīlēm tagad šķiļas vērtīgs par vērtīgāku.

Pirms saplāno savu laiku sabiedriskām un profesionālām darīšanām, pārliecinies par to, ka mājas dzīvē visa kā ir gana. Pašlaik vairāk no praktiskā viedokļa, jo tavas emocijas būs novirzītas citām tēmām.

Ūdensvīrs

Notikumu rats iegriezts diezgan strauji, un Ūdensvīriem vien jālūko, vai pagūs visam izsekot līdzi un visur piedalīties.

Viena no jūtīgākajām šā mēneša tēmām ir spēja pieņemt lēmumus. Var būt diezgan daudz tādu situāciju, kurās labprāt padomātu, izsvērtu un izdzīvotu to, tomēr apstākļi prasīs rīkoties tagad. Taču, ja paļausies uz savu iekšējo radio, uz informāciju, ko saņem no savas intuīcijas, tad skaidri zināsi, ka kļūdīties nav iespējams, un pieņemsi lēmumus, kuri tevi vedīs tuvāk sapnim.

Attiecībās ar cilvēkiem gan var būt vairāk piņķerīgas situācijas un domstarpības, taču lielā mērā tās var radīt tava vēlme ieraudzīt citos to, ko tu vēlies, nevis to, kas viņi patiesībā ir. Lai kontaktēšanās sniegtu prieku un baudu abiem, mēģini abstrahēties no iedomām un gaidām un pieņemt tikai to, ko redzi ar acīm un dzirdi ar savām ausīm.

Jūlija beigās dunošais Fortūnas rats samazinās savu griešanās tempu un ļaus tev iedziļināties tajā, kur esi, ko esi pieņēmis par savu.

Zivis

Zivīm šajā mēnesī izdosies īstenot to, par ko sen sapņojušas un fantazējušas atvērtām acīm.

Kāds no taviem hobijiem var kļūt par aizraujošu un visai pelnošu nodarbošanos, vien atliek nenobīties no tā un ļaut tam notikt. Kur tava enerģija, tur arī izdošanās un panākumi, un to jūlijā izjutīsi īpaši koši.

Lielu vērību pievērsīsi atpūtai un kvalitatīvam brīvajam laikam, tajā liela loma draugiem vai cilvēkiem no skolas laikiem. Acis satiks acis, vārdi satiks dzirdīgas ausis, un dzīve iekrāsosies pavisam citās krāsās.

Profesionālajā jomā var būt tādi apstākļi, pie kuriem ir grūti pierast nezināšanas un mazliet baiļu dēļ, tomēr, tās pārvarot, gūsi straujus panākumus.

Attiecībās esošajām Zivīm jāpievērš uzmanība savam izredzētajam: iespējams, ka, sava emocionālā noskaņojuma varā esot, nepamani, cik daudz tiek darīts tā vārdā, lai tu piekļautos un smaidītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!