Foto: Vida Press
Grūti laiki piemeklējuši ekstrēmo dzīvo Bārbiju Leisiju Vaildu (attēlā), kura neoficiāli tiek dēvēta par pasaulē septīto lielāko krūšu īpašnieci. Dāma internetā diedelē naudu jauniem pupiņiem.

49 gadus vecā Leisija, kurai pirmā krūšu operācija tika veikta pirms vairāk nekā 20 gadiem, bet mūža laikā viņa gūlusies zem skalpeļa vairākkārt, līdz beidzot tikusi pie QQQ izmēra apaļumiem, milzīgo pupiņu dēļ iedzīvojusies veselības problēmās.

Ārzemju mediji vēsta, ka Leisija interneta ziedošanas portālā "Fundme.com" 19. jūnijā publicējusi palīgā saucienu. Efektīgā modele vēstījusi, ka viņai nepieciešami 15 tūkstoši ASV dolāru, lai šī brīža implantus aizstātu ar citiem. Turklāt operācija jāveic līdz 20. jūlijam un ne vēlāk.

Leisija, kuras īstais vārds ir Pola, skaidrojusi, ka vienā viņas krūts muskulī smago implantu dēļ radies ievainojums, kas steidzami jāsaved kārtībā. Sieviete norādījusi, ka muskulī izveidotā kabatiņa pārplīsusi un vairs nespēj noturēt implantu.

"Šie implanti man ir jau sešus gadus. Tagad ir pienācis laiks tos nomainīt, kā arī nostiprināt kabatiņu," skaidrojusi Leisija, kura vienmēr alkusi kļūt par pasaulē lielāko krūšu īpašnieci.

Modelei naudiņa nepieciešama steidzami, un Leisija uzsvērusi – katrs penijs ir no svara. Apmaiņā par ziedojumiem viņa piedāvājusi krekliņus ar savām bildēm, plakātus un pat iespēju satikties dzīvē.

Tiesa, pagaidām Leisijai ar ziedojumu vākšanu sokas pagalam čābīgi. Viņai nav izdevies piesaistīt pilnīgi nevienu labdari, kurš būtu gatavs palīdzēt. Ja tu vēlies palīdzēt Leisijai, steidz noziedot un klikšķini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!