Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā piektdien, 30. jūnijā, no plkst. 12.00 visas dienas garumā seko līdzi sarunu festivāla "Lampa" pirmās dienas tiešraidei no Cēsīm.

Sarunu festivāls "Lampa" ir platforma jēgpilnām diskusijām un sarunām, kā arī vide tiešai saziņai starp dažādiem sabiedrības pārstāvjiem. Festivālu veido divas sarunu pilnas dienas, kurās asināt prātu, paplašināt redzesloku un izaicināt savus priekšstatus. Festivāls "Lampa" tiek pieteikta kā jauna platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem.

Festivāla laikā Cēsīs notiks arī darbnīcas, debates, spēles, diskusijas, laikmetīgā teātra izrādes un intelektuālas izklaides.

Sarunu festivāla “Lampa” otrās dienas tiešraides programma:

10.00 – Diskusija “Arhipelāgs Izglītība”
11.30 – Intervijas un festivāla apskati
12.00 – Viktorīna "Ārpolitikas čempionāts 2017: politiķi pret studentiem"
13.30 – Intervijas un festivāla apskati
14.00 – “Veselīgas sarunas” ar Rīgas Stradiņa universitāti
15.30 – Intervijas un festivāla apskati
16.00 – Kam tu būsi vajadzīgs pēc 20 gadiem?
17.30 – Intervijas un festivāla apskati
18.00 – Izrāde "Dzīvot.pārDzīvot."
19.30 – Intervijas un festivāla apskati
20.15 – Politiķu cepiens.

Tiešraide no sarunu festivāla "Lampa" skatāma arī lietotnē "LMT Straume" un internetā, un LMT Mājas viedtelevīzijā. Tiešraides skatītāji un festivāla apmeklētāji aicināti piedalīties "Twitter" diskusijā, lietojot tēmturi #festivalsLAMPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!